horoszkóp

Ki a hét lúzere? A neccharisnyás bokszlegenda? A magát Mata Harinak tartó Kelemen Anna?

2007.09.30. 20:33
A neccharisnyában pucsító Oscar De La Hoya képei mellett nehéz lesz érvényesülnie a hazai mezőnynek, de egyeseknek azért ez most is összejött.

Kelemen Anna, az okos kémnő

Kelemen Anna

Kelemen Anna Havas Henrikkel együtt dedikálta könyvét, a Méhkirálynőt az Erotika Kiállításon, ahol a Velvetnek is nyilatkozott. A harcsaszájú szőke még mindig képes fájdalmas meglepetéseket okozni, például gyemeknevelési elveivel: "Nem akarom, hogy a gyerekeim korlátolt barmok legyenek. Hogy bulvárt olvassanak, tévét nézzenek, templomba járjanak. Azt szeretném, hogy jó emberek legyenek. Maszturbáljanak, szexeljenek." Azt is elmondta, hogy egy okos prostituáltnak tartja magát, amilyen Mata Hari is volt. Ezért a könyv megjelenése után az árfolyama is nőni fog. Erre valószínűleg szüksége lesz, mivel teljesen le van rongyolódva. Az összes pénzét drogokra és önmagára költötte, mint mondta, azért, hogy jelenlegi külsejét elnyerje.

Győzike aki válik, de mégsem

Gáspár Győző

Gáspár Győző körül ezen a héten is zajlottak az események. Egyre kevésbé lehet eldönteni, hogy a válás egy jó marketingfogás, amivel az újra induló Győzike Show-t akarják felfuttatni, vagy tényleg gondok vannak a Gáspár család háza táján. Ha tényleg elválnak és valóban nem jönnek ki egymással, Gáspár Győző nagyot bukik, mert havi 400 ezer forint gyerektartást kell majd fizetnie, valamint a rezsi 70%-át, arról nem is beszélve, hogy közös házukban a földszinten fog lakni. Vagy mindez azért van, mert így legalább biztosítva lesznek az állandó veszekedések is a tévénézők számára? Egy biztos: Csernus, aki egy tévéfelvételen keresztkérdéseivel megizzasztotta Bea asszonyt, nem titkolta véleményét, miszerint az egész óriási kamu. Egy lélekbúvár pedig csak tudja.

Az unalmas sorozatsztár

Deutch Anita

Deutsch Anita is jó eséllyel pályázik a hét lúzere címre. A Barátok közt Andiját kiírják a sorozatból, mivel az általa játszott karakter kifáradt - magyarul unalmas. Először Deutsch terhességére hivatkoztak a műsor készítői, amikor kiderült, hogy távozásra ítélték Szilágyi Andit, de később kiderült, hogy a terhességből semmi nem igaz. Andi egyszerűen kegyetlenül unalmas.

Neccharisnyás bokszoló kontra részeg celeb

Oscar De La Hoya

Oscar De La Hoya viszont cseppet sem unalmas: a világhírű bokszoló neccharisnyás - magassarkús fényképei járták be a sajtót múlt héten. A bokszoló necc kezeslábasban sőt, tütüben is pózolt a kiszivárogtatott fotókon. Ügyvédje és egy szakértő szerint is egytől egyig hamisítvány, bár azóta újabb felvételek is napvilágot láttak és egy szemtanú is előkerült. Hamis vagy nem, lúzerség szempontjából mit sem számít, hisz ez a "ha igen, akkor azért, ha nem, akkor azért" klasszikus esete.

Kiefer Sutherland könnyedén a börtönviselt szőke particica, Paris Hilton sorsára juthat, de ő lehet, hogy nemcsak 23 napot, hanem másfél évet fog hűsölni a sitten. Nemrég ugyanis letartóztatták ittas vezetés miatt, ami azért kínos, mert 2004-ben már ötévi felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést is kapott pontosan ugyanezért. Legutóbb múlt hét kedden vitték be a rendőrségre, mert berúgva száguldozott. A Jack Bauert alakító színész igazi hollywoodi sztárhoz méltóan még kiosztott pár autogramot a motorháztetőjén, mielőtt bekísérték az örsre. Később óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de nem úszta meg ennyivel, mert szombaton már vádat is emeltek ellene - másfél év, és 180 000 forintnyi pénzbírság várhat rá.