A Púdermentes mai adása a spiritualitásról, a hitről, az önismeretről és a tudatosságról szól, melyekről Peller Mariann rengeteget tud mesélni. A műsorvezetőnő a követőit is igyekszik elmélyíteni a spiritualitás világában, mely gyerekkora óta foglalkoztatja, ám mint mondja, neki is évekbe telt, mire tudatosan tudta alkalmazni ezt a nézetet.

A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően nálunk is elérhetőek a Creator TV közkedvelt tartalmai, köztük a Turnébusza (L)ehetetlenAz Én utam és a Púdermentes friss epizódjai is. Most a Púdermentes legújabb epizódjával jelentkezünk: a podcastben a népszerű youtuber, Viszkok Fruzsi vendége ezúttal Peller Mariann volt, akivel többek között arról is beszéltek, hogyan tudunk hatással lenni az életünkre, hogyan kerülhetünk magasabb tudatszintre. 

Noha legtöbben úgy vélik, hogy a spirituális gondolkodás vagy életmód egy földtől elrugaszkodott humbug, Peller úgy véli, a magasabb rendű energiákkal bárki képes felvenni a kapcsolatot; ehhez csupán egy kis odafigyelésre van szükség. A Reggeli és az Utazás a lelked körül című műsorok háziasszonya elmondta, nincs különleges képessége, de ahhoz kapott segítséget, hogy az emberekhez könnyedén kapcsolódni tudjon. 

Ehhez hoztam magammal képességet, tehetséget, hogy a kis csápjaimmal tudok csatlakozni arra, aki velem szemben ül. Azt szeretem magamban – nem egomán módon –, hogy bizalmat keltek az emberekben. Azt az érzetet keltem, hogy nyugodtan elmondhatja, miben hisz. Ez egy nagyon intim téma valójában. Ezért régen hülyének néztek, megégettek. Szeretném ezt a dolgot természetessé tenni. (...) Nekem az az alap, hogy elfogadom bárkinek a hitét. Erre nagyon igyekszem odafigyelni, hogy semmilyen formában ne akarjak meggyőzni senkit semmiről, mert a hit annyira egyedi, mint az ujjlenyomat. Nem lehet beleszólni, és erőszakkal senkit nem lehet meggyőzni

– mondta Peller, aki arról is beszélt, hogyan kezeli a negatív visszajelzéseket.

Ha gonosz bántást kapok, azzal is foglalkozom, mert belém van égve egy mondat, hogy lelket nem hagyunk hátra. Egyszerűen megadom neki az esélyt arra, hogy szeretet, törődést kapjon egy pillanatig. (...) Ha valaki viszont személyeskedik, vagy a  külsőmet fikázza, az a legviccesebb, mert az már nem érint meg. Ezen már mosolygok, de az elején tudott fájni. Ha ilyen jellegű kritika érkezik, humorral szoktam reagálni. (...) Szerintem nincsenek is tudatában annak, hogy ők figyelemre vágynak. Egyszerűen csak odaokádja, odaköpi, ami hirtelen eszébe jut. Ezeket már nem veszem fel. Sok idő kellett, hogy megerősödjek

– magyarázta a műsorvezetőnő, aki abban is hisz, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van, a teremtő szikra pedig mindenkiben megvan. Mint mondja, 17 éves korára jóindulatú pajzsmirigy daganata alakult ki, mert folyton azon imádkozott, hogy inkább ő legyen beteg családtagjai helyett. Műteni is kellett.

Többek között arról is említést tettek még, hogyan költöztessük be az életünkbe a spiritualitást. 

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

(Borítókép: Peller Mariann és Viszkok Fruzsi a Púdermentes adásában. Fotó: Viszkok Fruzsi)