Puskás Peti nevét 2005-ben ismerte meg az ország, amikor jelentkezett a TV2 tehetségkutatója, a Megasztár harmadik szériájába. Akkor nemcsak énektudásáról, de színpadi rátermettségéről is tanúbizonyságot tett.

A sokoldalú előadóművész, aki szereti magát feltalálónak tilulálni, tudatosan építette fel magát, és elmondása szerint életét a Megasztár óta éli igazán tudatosan. Színész szülei és nagyszülei révén a gyerekkorát színházban töltötte, majd egy rövid kanyar után újra ott kötött ki, ám egyformán jól érzi magát musicalekben, zenekara, a The Biebers frontembereként vagy éppen tévékamerák előtt, például az X-Faktor mentoraként. A zenész többek között erről is mesél a Creator TV közkedvelt tartalmában, Az Én Utam című videósorozat friss epizódjában. A Velvet olvasói korábban Tóth Gabi, Dér Heni, Horváth Tamás, T. Danny és Dezső Bence életébe is bepillantást nyerhettek.

Puskás-Dallos Peti számára az állatok és a természet védelme is rendkívül fontos; évek óta népszerűsíti a környezetvédelmet, a szelektív hulladékgyűjtést és a környezettudatos magatartást. Ebben szerelmével, Dallos Bogival is megtalálták a közös hangot, akivel másfél év után keltek egybe. Az énekes arra is figyel, mit eszik; a húst egyáltalán nem hiányolja. Egyik kedvenc hétvégi programjának azt tartja, amikor kimegy a termelői piacra kóstolgatni. Amióta közszereplő, a karitatív tevékenységet is fontosnak tartja.

Miután gyerekkorát a színházban élte, felnőtt életét a színpadon töltötte. Puskást olyan előadásokban is láthattuk, mint a Nyomorultak, A padlás, A szegény gazdagok, vagy a Robin Hood, de a Madách Szíház darabjaiban most is játszik. 

Bevallom, mikor 23 évesen – vagy talán még annyi sem voltam, amikor elkezdtem próbálni –, azért bennem volt a zabszem. Besétáltam zöldfülőként és megláttam, hogy az öltözőben Sasvári Sándor, Csengeri Attila, Dunai Tamás, Miller Zoltán, Stohl András is ott van... Kaptam egy gyomorgörcsöt, hogy itt bizony bizonyítani kell. Meg kell szolgálni, hogy ebben az öltözőben öltöhessek

– mesélte Puskás, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karára járt, ám végül a színpad lett az élete. Mint mondja, a Megasztárból való kiesése után ébredt rá arra, hogy meg kellene tanulnia zenélni.

Feltalálónak tartom magam, ezért ott feltaláltam magam. Menni a cél felé és elvégezni a feladatot napról napra, hogy legyen egy dal, aztán lemeznyi dal, akkor kezdjünk el klipeket csinálni. Amit nyáron megkerestem a fellépéseken, klipekre költöttem

– mondta.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

A Velvet felületére hamarosan újabb kisfilm érkezik, ám hogy ki lesz a főszereplője, egyelőre nem áruljuk el.

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Nikes Soós Bálint)