Összeszedtük a legismertebb méretes pénisszel rendelkező férfiakat, kikről olvasni lehetett az elmúlt évek alatt. Van köztük olyan, aki már elhunyt, és van, akinek pöcséről nem tudunk pontos méretet sem mondani, hiszen csak ódákat hallottunk róla. Íme a z öt legnépszerűbb listája: 

John Holmes

Az 1970-es és 1980-as években több mint 2250 pornófilmben szerepelt John C. Holmes, alias Johnny Wadd, aki hatalmas sikerét 35 centis farkának köszönhette. Állítólag a világtörténelemben kevés olyan pénisz volt, ami több nőben járt, mint a pornócsászáré, Holmes a hírek szerint ugyanis cirka 14 ezer növel közösült élete során. Az AIDS-ben elhunyt férfiről az a pletyka járja, hogy soha nem okozott neki nagy gondot az aktus, a partnerei nem panaszkodtak a hatalmas mérete miatt, mivel Holmes soha nem volt elég kemény (mondhatni puhapöcsűnek tartották), ezt pedig azzal a poénnal magyarázták, hogy ha pornós méretes farka teljesen megtelt volna vérrel, Holmes minden bizonnyal elájult volna. 

Jonah Falcon

Bár 45 éves New York-i író közel akkora adottságokkal rendelkezik, mint John Holmes annak idején, Jonah Falcon nem akar pornószínész lenni. A férfi 1999-ben vált ismerté, akkor szerepelt ugyanis az HBO Private Dicks: Men Exposed című dokumentumfilmjében, ahol lemérték a farkát merev állapotban. A 34 centis eredménnyel azonnal ki is kiáltották a világ legnagyobb farkú pasijának. Falcon azóta is onnan tudja, hogy ismét vetítette valamelyik csatorna a filmet, hogy hirtelen nagyon sokan bejelölik a Facebookon. 

Steven Tyler

A Guns 'N Roses korábbi dobosa, Steven Adler szerint viszont Steven Tylernek, az Aerosmith énekesének van a legnagyobb farka a világon. „Mióta megláttam Steven Tyler pöcsét, már annak is örülök, ha egyáltalán le merek vetkőzni" – nyilatkozta korábban a rockzenész, aki azt is hozzátette, Tyler pöcsén egyszerre öt lány keze is elfért, akkora darabról van szó. 

Ewan McGregor

Ha választani lehetne, mi azért Ewan McGregor farkát nézegetnénk reggeltől estig. A skót színész legelőször az iskolai színházban mutatta meg a nemi szervét, később pedig folyamatosan meglóbálta a kamerák előtt, mint például a Trainspottingban, a Pillow Bookban vagy a Velvet Goldmine-ban. Egy interjúban azt is elmondta, hogy amikor először kitette a farkát a nagyközönség előtt, nagyon erősnek érezte magát. Hogy pontosan mekkora méretről van szó, arról nem szól a fáma, de mindent elárul, hogy hollywoodi körökben csak Jetiként emlegetik

VV Dennis

Kis hazánk pillanatnyilag leghíresebb méretes farka minden kétséget kizáróan VV Dennisé, akinek Godzilláját a Való világ hetedik szériájában ismerhettük meg. A villalakó farkáról dugitársa, Fannika zengett ódákat, az ominózus testrészt pedig először csak lankadt állapotban, később akció közben és teljes merevségében is megcsodálhatták a nézők. Centiket sajnos ebben az esetben sem tudunk közölni, legyen annyi elég, hogy Fannika szerint nem egy partivirsliről van szó.