Az emberiséget nagyon régóta és egyre komolyabban foglalkoztatja a gondolat, hogy léteznek-e ufók, és ha igen, akkor miért nem. Sokak meggyőződése, hogy már egészen testközelből láttak repülő csészealjat, néhányan pedig állítják, hogy esetenként el is rabolta őket valami idegen populáció, valószínűleg azért, mert az idegenek náluk érdekesebb személyiséggel még sosem találkoztak, így az illetők kiérdemelték, hogy mondjuk chipet operáljanak az agyukba. Vagy akármijükbe. Az idei év is tartogatott érdekes földönkívüli jelenéseket, így nem volt más választásunk, mint hogy összeszedjük 2015 leghihetetlenebb, legváratlanabb, legizgalmasabb és egyéb leglegleg ufóészleléseit. 

Csirkeufó? Ufócsirke?

Szeptemberben írtunk a megható történetről, amikor az oroszországi Kovasi folyó mellett egy mutáns csirkére emlékeztető koponyára bukkantak. Később azonban éltek a gyanúperrel, hogy KIZÁRT, hogy egy atomerőmű közelében talált dolog kicsit is mutáns-szerű legyen, így a legkézenfekvőbb magyarázat végül az lett, hogy ez a kis cuki élőlény nem lehet más, mint egy UFO. Természetesen.  

Nem, ezen a légiparádén biztos, hogy nem emberek vettek részt

Úgy fest, a földönkívüli lények eléggé kedvelik az orosz klímát, ugyanis Szentpétervár fölött is történt valami furcsa és megmagyarázhatatlan esemény, még júliusban. Két ismeretlen eredetű jármű ütközött össze a levegőben. Robbanás, tűz, füst, zuhanó törmelékek, amelyeknek, valamiféle rejtélyes okból kifolyólag szinte azonnal nyomuk veszett. Hát hogy történhet ilyen?! Egyértelmű. Úgy, hogy ők is ufók voltak, csak nem vezettek valami jól.  

Amikor a Szellemirtók ikonikus alakja ufóvá változott

Los Angeles-i ufóvadászok vettek videóra egy, a híres Szellemirtók című filmből ismert  Stay Puft Marshmallow Man nevű „szörnyre” hasonlító, lebegő alakot. A film készítői állítják, hogy idegen lénnyel van dolgunk, mások viszont inkább látják léggömbnek, mint bármi másnak. Engem azonban konkrétan arra emlékeztet, amikor az ember szeme előtt ott lebeg az a kis uszó izé, ami mindig odaugrik, ahova épp nézni akarunk, és a pislogástól sem múlik el.

Szomorú, hogy ennyire szkeptikusak vagyunk mi emberek, miközben a bizonyítékok a lábaink előtt hevernek…

Akárcsak ennek a magyar családnak az esetében

Bizony, mi magyarok sem ússzuk meg az idegen lények kemény támadásait. Idén egy székkutasi család rémült halálra az augusztusi eseménytől, amikor is két fehér, szappanbuborékhoz hasonlító gömb úszott át a kerten, erre pedig megdönthetetlen bizonyítékuk is van, ugyanis az idegenek gyanús viselkedését a térfigyelő kamera rögzítette. A család vallomásában elmondta, hogy azért szerelték fel a kamerákat, mert már több ízben tapasztaltak földöntúli jelenlétet.

A földönkívüliek minden alkalommal leginkább az üzemanyagra utaztak, amit a munkagépekből szivattyúzhattak ki, most meg a traktort kerülgették, úgyhogy gyanús, hogy ugyanazok voltak, akik az első két alkalommal is. A család nem talált más magyarázatot a dologra, mint hogy időről-időre ufók látogatják meg őket.  

Földönkívüliek, akik egy pizzasütővel grasszálnak az űrben

És Londonban is. A Kingstoni rendőrség talált egy erősen ufó-gyanús tárgyat az egyik utca kellős közepén. Mondjuk megeshet, hogy inkább egy pizzasütő-kemence a bizonyos talált tárgy, de a rejtély így is rejtély marad, lévén, semmiféle értelmes magyarázatot nem találtak arra sem, hogy miképp került oda a míves tárgy. Na és mi a válasz akkor, amikor valamire nincs magyarázat? Hát, az UFÓK. Tehát jelen esetben a megoldás annyi, hogy az égből hullott alá. Felmerülnek azonban a kínzó kérdések, hogy vajon ebben utaztak-e a kis zöld űrlények, akik, amikor lezuhantak, elmenekültek és azóta London különböző pontjain szűkölnek valami sötét sikátorban vagy esetleg utazás közben pizzát akartak sütni, de valahogy elejtették az erre alkalmas eszközüket? Egyik teória tragikusabb, mint a másik, jobb is, ha sosem tudjuk meg, mi történt valójában.

Have Kingston Police recovered the first UFO!?Last night at around midnight a concerned member of the public called us...

Szerző: Kingston Police2015. október 17.

Ilyenek voltak az ufók a negyvenes évek végén

Legalábbis találtak két fényképet Arizonában, amelyek majdnem biztos, hogy egy földönkívüli lényt ábrázolnak, vagy ha mégsem, akkor minden bizonnyal nagyon nem lehetett elégedett a külsejével az, akiről a fotó készült: a teste túlontúl vékony, a koponyája viszont aránytalanul nagy. A képet egy Bernard Ray nevű férfi készíthette még 1947-ben, a nagy port kavart esemény évében, amikor is ufó zuhant az arizónai Roswell városára. Akkoriban nagy titkolózás övezte az ügyet, azóta sem lehet teljes bizonyossággal állítani, hogy valóban megtörtént volna: számos anyag előkerült, amely bizonyítja az eset megtörténtét, de azért elég sokan még mindig cáfolják és kamunak értékelik az egészet.

Ezek a fényképek az igaz teóriát erősítik, bár itt is felmerült a gyanú, hogy lehet, inkább egy egyiptomi múmia van a fotókon. (Bár az érdekelne, hogy egy múmia hogy jutott el egészen Arizónáig teljesen halottan és múmiaként. Mondjuk a két dolog általában egymásból következik, na de akkor is. Közlekedni nem olyan gyakran szoktak). A képen lévő földönkívülit 3D-s technológiával rekonstruálták, amelynek segítségével meggyőződtek róla, hogy márpedig ez egy ufó. Konferenciát is tartottak róla, amire bárki elmehetett, ha volt fölösleges 300 dollárja, azaz körülbelül 94 ezer forintja, hogy meghallgassa azt, amit most leírtunk önnek, ingyen. Szívesen.

A Texasi ég ufói

Erről nem sokat tudunk elmondani azon kívül, hogy kétséget kizáróan földönkívüli jelenést kapott lencsevégre apa és fia. Nem meglepő fordulat, Amerika már csak ilyen ufókedvelő- és észlelő ország. Itt a videó, nézze meg ön is, mennyire gyanúsan mozognak azok a megmagyarázhatatlan pontok a tető fölött.

Néha a Holdon is kifigyelik őket

Akárhogy is próbálkoznak szerencsétlen földönkívüliek, az emberiség elől nem lehet csak úgy elbújni. Épp a Hold Arisztarkhosz kráterében próbáltak időzni egy kicsit, amikor az ufóhívők megpillantották őket, amint zöld fénnyel hadonásznak, vagy ki tudja, mit művelnek éppen. Nézze meg, milyen ügyesek. Nagyon.

És végül: celebek és az ufók

Valamilyen oknál fogva a celebek nem titkolják, ha valami természetfeletti eseménybe/lénybe botlanak, legyen annak később bármilyen visszhangja, mindig teljes bizonyossággal állítják tapasztalataikat, és általában el is várják, hogy a nagyközönség elhiggyen nekik mindent. 

Gondolom, nem kell bemutatni senkinek Pataky Attila rendszeres nyilatkozatait a földönkívüliekről. A tavalyi buszos testépítő földönkívüli-észlelése óta idén is virított, többek között a nászútját is úgy tervezte meg, hogy minél nagyobb eséllyel fusson össze régi jó barátaival, az ufókkal. 

Októberben a Blikk segítségével mi is készítettünk egy összeállítást a hazai celebek leghátborzongatóbb ufóészleléseiről, amelyben a fent említett Edda-frontember is szerepet kapott (természetesen). A Pataky-kedvelő űrlények (pontosabban FÉNYLÉNYEK) egyébként eddig sem aprózták el: háromméteres magasságuk ellenére szívesen simogatták az énekest, belülről. Lássuk be, ez igazán kedves gesztus volt tőlük.

Nemrégiben Kim Wilde ufóészlelésével is foglalkoztunk, ami nem csak, hogy több volt, mint abszurd, de az összefüggésekkel kapcsolatban még normális magyarázatot sem kaptunk tőle. Állítása szerint két azonosítatlan repülő tárgyat látott lebegni a kertje fölött, PONT Michael Jackson halálának másnapján. 

A kertemben voltam egy barátommal, egy nappal azután, hogy Michael Jackson meghalt, és két ragyogó fényt pillantottunk meg az égen. Körülbelül hússzor nagyobbak voltak, mint egy repülőgép, és nagyjából tíz percig lebegtek, cikáztak nagyon gyorsan.

Sajnos a beszámoló alapján nem vélünk felfedezni egyetlen kapcsolódási pontot sem az énekes halála és a repülő tárgyak között, és az is rejtély, hogy Wilde-nak miért csak most jutott eszébe ez az egész.