Tépi a haját a Való Világ pusztító alpáriságától? Még ön szégyelli magát az Ádám keresi Évát miatt? Már a Farm szót hallva is ledobja az agya az ékszíjat és azonnal sikítófrászt kap? Nyugodjon meg, vannak ennél sokkal furább valóságshow-k a tévében, amik mellett ezek csak délután matinék.

I Wanna Marry "Harry"

Harry herceg, leszek a feleséged. Talán ez lenne a legjobb magyar cím ennek a műsornak, ami arról szól, hogy 12 amerikai nő küzd Harry herceg kegyeiért. Ez eddig egy mezei A nagy Ő, ugye? Igen. A poén az, hogy valójában nem a brit királyi család sarja szerepel benne, csak egy fickó, aki nagyon hasonlít rá. És erről a játékba jelentkezett nők nem tudnak.

Min lehet hőbörögni? Hát azon, hogy van olyan csatorna, aki ennyire hülyére veszi, ilyen aljas módon átveri a nőket, akik a nevüket, arcukat adják a műsorhoz. De a játékba jelentkezett nők együgyűségén is ugyanúgy lehet anyázni, amiért nem veszik észre, hogy az a pali nem Harry herceg. Persze egy idő után kiderül a turpisság.

Megvan ennek a fordítottja is. Csak nem társkereső.

Tommy Lee goes to College

Tommy Lee fősulira megy. Ennyi. Ez ezt tudja. A Motley Crue volt dobosa, Pamela Anderson volt férje beül az iskolapadba. Most képzeljük el, hogy mennyire szórakoztató lenne ugyanez, egy folyton a bulizást csapató hazai rock- popzenésszel, aki néhány egyetemistával összeköltözve tolja a kolis, fősulis életet. Zseniális lenne. Valahol. Biztos.

Aztán vannak különböző Shore-ok, Jerzey, Geordie, Varsó, meg a The Valleys és társaik, amelyek azt tudják, hogy egy csokor fiatalt belöknek egy házba, kapnak egy kis munkát, aztán pénzt, hogy lealjasodhassanak két kondi-szoli között. De ezek mind semmik, mert ezek igazi reality alapanyagok. Bezzeg a ...

Parking Wars

Egy valóságshow a parkolóőrök munkájáról, hogy büntetnek, kerékbilincset raknak fel, rossz helyen parkoló autókat vontatnak el. Na meg persze a kocsik tulajdonosaival hőbörögnek. A másik nyomorán mindig jól lehet szórakozni. Itthon egy Ellenőrök formátum jobban menne, a nagysikerű Kontrollból kiindulva. 

Ha a mai fiatalokon akar hápogni, akkor bőven válogathat a Tini mamik, a 16 és már terhes, meg más hasonló műsorok közül. Mindegyik azt tudja, hogy felelőtlen tinédzser lányok ideje korán teherbe esnek, próbálják meggyőzni a szintén középiskolás hapsijukat, hogy abortuszról szó sem lehet, majd boldogan megszülnek vagy szomorúan szakítanak. Még ezt a zseniális formátumot is sikerült űberelni.

20 kids and Counting

Anya, apa és 20 gyerek. Meg lehet nézni a Duggar család mindennapjait, akik nem hisznek a fogamzásgátlásban, aztán el lehet gondolkodni a háromgyerekes családmodellen.

És van itt egy igazi szívatós műsor is.

Reality Queens of the Jungle

Tipikus plázacicák topognak valami szubtrópusi helyen, ahol különböző feladatokat kell teljesíteniük. Ígéretes formátum. Kicsit Celeb vagyok, ments ki innen!, vagy inkább egy újragombolt Rettegés foka, kevesebb rettegéssel és több jónővel, de nem baj.