18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

áké4.png

Féktelen limbózás és pucér reiki masszázs tombolt a nudizós reality-ben

2016.05.23. 23:07 Módosítva: 2016.05.23. 23:15

Mit adott nekünk az Ádám keresi Évát?

A mostani adás a felsoroltakhoz képest elég szolid volt, de azért így is bőven van miről beszámolni.

Az egyik új játékos, a 40 éves anyuka, Ivi Angel zavarja meg az esti flamózást. Ezt Máté szóvá is teszi.

De tényleg, pont kajálás közbe kell megérkezni?!

A szlovákiai magyar egyből elmagyarázta, hogy az Angel, az nem a pornózás miatt felvett művésznév, ez a spirituális énjét jellemzi, hogy akit tud és aki fogékony rá, azt az angyalszárnyai alá veszi és védelmezi. 

Ivivel együtt a pozitív vibráció is megérkezett, mindenki üdvözülte a mosolygós nőt. Még Peturól is levette a feszültséget. Hogy hogyan? Reiki masszázzsal, mert neki van ilyen adottsága. Bonginak annyira bejött Ivi, hogy a nő nem dobta oda magát, mint egy cafat húst, hogy még egy pálmafát is megmászott érte. Majd egy kókuszdiót neki ajándékozva a combját cirógathatta közeledés és imponálás ügyileg.

A helyben felállított Csöcsös, Pöcsös Statárium megszavazta, hogy Máté és Evelin menjen a szerelem szigetére. Amíg azok ketten elvoltak, addig a többiek homokrajzot készítettek és befogadták az uszadékfaként partra vetett Trixit. Ő is spirituális lény. Sokat meditál, amikor éppen nem meztelenül áll modellt. Este limbóztak egyet négyesben, de ott sem volt annál érdekesebb, minthogy Bongi kicsit kiakadt azon, hogy a lányok "A nézését meg a járását" kezdték el énekelni, nem egy Bikinit, egy Kft.-t vagy bármit, aminek a szövege mond is valamit, nem pedig egy ilyen okádék. Ezt ő mondta.

Máté és Evelin bimbózó románca annyira romantikusra sikeredett, mint egy Bud Spencer-film. Kivéve az alábbi 10 pontos megnyilvánulást.

A szex az nekem olyan, mint a levegő. Öt levegő nélkül én megfulladok

- mondta Máté, hogy neki miért is mindennél fontosabb a szex, hogy az miért mindennek az alapja. Mert ha valakibe ő szerelmes, és ránéz, a tekintete, a haja, a mindene úgy beindítja, hogy bárhol, bármikor megba... megkívánja.

De a fiú előre tudni akart mindent.

  • Ha elmegyünk a fiúkkal bulizni, akkor elengedsz? Nem fogsz otthon kattogni?
  • Ezt a munkát meddig akarod csinálni? Még nem zavar, hogy rúdtáncolsz, de azért nem innen akarsz nyugdíjba menni, ugye?

Ezek a topikok pörögtek. De Evelinnek ez így KOMPONÁL. Annyira, hogy végül engedett egy kis paplan alatti maszatolást, és a végén együtt hagyták el a szigetet. Nekik aztán bejött a trópusi körülmények között lebonyolított nudizós randi reality.

(Gyúrós Krisztián amúgy egy szerenádos feladatnál vérzett el, akkor döntöttek úgy a lányok, hogy jobb lesz neki otthon.)