Jenny Nordbak, bár még csak 29 éves, már visszavonult  a szakmájából. A lány éveken keresztül dominaként dolgozott, a tapasztalatairól pedig, amiket ez idő alatt szerzett, a Daily Star újságírójával beszélgetett. A fiatal nő nem otthon, vagy bérelt szobában fogadta a pasikat (ritkább esetben nőket és párokat), hanem egy szexbarlangban dolgozott, amit a kliensek kifejezetten azért kerestek fel hogy az átlagostól eltérő vágyaikat kielégíthessék.

Ahol dolgoztam nem voltak hagyományos értelemben vett aktusok. Nem volt behatolás, csók, orál, semmi olyan, mint amit egy bordélyházban elképzel az ember.

És pont ez a lényege. Ezen a helyen a kliensek felfedezhetnek mindent, ami izgatja őket anélkül, hogy ítélkeznének felettük. Mindenféle szolgáltatás van a lábfétis kielégítésétől kezdve, az S&M-en keresztül, a szerepjátékig" - magyarázza az egykori domina, aki azt is elárulta

a férfiak körében a lábfétis a legnépszerűbb.

Ám ennek is különböző változatai léteznek. Van, akit a tökéletesen tiszta, pedikűrözött lábfejek hoznak izgalomba, más pedig pont, hogy a mosatlanra bukik. És az is változó, hogy ki, mit akar kezdeni velük. Egyesek szopogatják, mások azonban attól elégülnek ki, ha a kezükben tarthatják a lábfejet és masszírozhatják. 

A lábszexet a népszerűségi listán egyébként a klasszikus S&M szerepjátékok követik. A lány elmondása szerint a kliensei nagy része 40-es jól szituált férfiak közül került ki, akinél nagyon gyakoriak voltak a kikötözős, megbüntetős, megalázós fantáziák. Ha pedig már szerepjátékok, Nordbak arról is beszél, mennyire sok olyan pasival találkozott, akik azért keresték fel, hogy női ruhákba öltözzenek nála.

Néhány nem kategorizálható fétis

A lány persze azt sem titkolta az interjúban, hogy azért ő is került olyan helyzetbe, ami némileg zavarba hozta. Bár a legtöbb férfi a fentiek miatt kereste fel, voltak olyanok, akik még számára is meglepő kérésekkel álltak elő. 

Vannak férfiak, akik arra a jelenségre izgulnak, mikor valamiből kijön a levegő. Például, ha kidurrantasz egy lufit. (...) Tényleg nem tudom elképzelni, hogy jön rá valaki, hogy a szivárgó levegő szexuális örömmel tölti el

- meséli a lány, aki azt is elmondta, számára az egyetlen olyan dolog, amit nem szívesen csinált, ha valamelyik kliense koszos dolgokat akart nyalogatni, például hamutartót, vécét vagy a padlót.

Voltak, akiket a feleségük küldött hozzá

Talán nem meglepő, hogy a barlang közönsége egyébként főleg házas emberekből állt. "Leginkább sikeres, pénzes férfiak jöttek hozzánk. Ez érthető is, hiszen egy alkalom nem volt olcsó, egy óra 200 dollárba (kb. 54 ezer forint) került, és sok férfi hetente többször is eljött.

Néhány feleség tudta is, hogy hozzánk jár a férje. Volt olyan pasi, aki azt szerette, ha kutyának tettette magát, ez azonban a nejét zavarba hozta, nem szerette így látni a férjét, ezért ő mondta a férfinak, hogy keressen fel egy dominát

- mesél a kliensekről az ex-domina, aki ma már maga is feleség és anya. Nordbak jelenleg a főállásban csecsemő korú gyerekét neveli és nemrég könyvet írt a szexiparban töltött éveiről.