18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 662146609

Nem is tudja, milyen veszélyesen él, ha ön is szokott misszionárius pózban szexelni

2017.09.23. 16:41

Igazán hiánypótló adatokat publikált egy amerikai kutatócsoport. A tudósok, akiknek fő foglalkozásuk az impotencia-kutatás, annak eredetek most a nyomába, hogy melyik a legveszélyesebb szexpóz. A veszély mértékegysége esetükben az volt, hogy melyik pozitúrában fordul elő a legtöbbször, hogy a pénisz megsérül, azaz eltörik. A TOP három pedig érdekesen alakult.

Az talán nem nagyon meglepő, hogy a kutyapóz áll a dobogó első fokán, az viszont már érdekesebb, hogy a kutatás szerint

a második legveszélyesebb szexpóz a misszionárius.

Ezt a kettőt pedig az olyan testhelyzetek követik, amelyekben a nők vannak felül.

A szakemberek ezt egyébként azzal magyarázzák, hogy a kutya -és misszionárius pózban, ha a férfi nagyon belelovalja magát a szexelésbe, a pénisze könnyen kicsúszhat a vaginából és a következő lökésnél rossz helyre ütközhet, mondjuk a misszionárius esetében a partner szeméremdombjának, és így bekövetkezhet a fájdalmas baleset. Abban az esetben pedig, mikor a nő van felül, akkor lehet veszélyben a hímvessző, ha a lány hirtelen mozdulatot tesz előre vagy hátra.

De azért nem kell nagyon parázni, ahogy azt egy korábbi cikkünkben írtuk, nagyon ritka, hogy a pénisz eltörjön. Mindenesetre, ha eddig unalmasnak tartotta volna magát vagy másokat azért, mert a misszionárius a kedvenc szexpózuk, mostantól emlékezzen rá, aki így csinálja, veszélyesen él!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem is tudja, milyen veszélyesen él, ha ön is szokott misszionárius pózban szexelni

Megvan a legveszélyesebb szexpózok listája, és ez az igen népszerű pozitúra meglepően előkelő helyen végzett.

47 · Sep 23, 2017 04:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments