A szüzesség elvesztése viszonylag fontos mérföldkő egy ember életében. Van, aki meglepően korán, mások későn szeretkeznek először, van, akinek már az első alkalom csodálatos egy olyan emberrel, akik szeret, másnak ez nem jön össze. Minden ilyen jellegű sztoriban van valami közös, de David Huggins története tényleg minimálisan sem hasonlít másokéra.

A most 74 éves férfi ugyanis azt állítja, hogy tinédzser korában egy nőnemű ufó vette el a szüzességét.

Huggins évek óta próbálja bizonyítani a történetét, nemcsak elmeséli, hanem festményeket is készít földönkívüli barátairól és az ominózus esetről is. Elmondása szerint bár nagyon meghatározó volt számára a szexuális élmény, azért túlzás lenne azt állítani, hogy jó is volt.

Egy nap az erdőben sétáltam, amikor megláttam, egy nőt az egyik fa alatt. Mikor ő is meglátott, közeledni kezdett felém. Azonnal nagyon kanos lettem, de nem tudtam elég gyorsan levenni a nadrágomat és elestem. A hátamon feküdtem, mikor ő fölém hajolt és én elélveztem. Az orgazmusom egyébként annyira intenzív volt, hogy kifejezetten fájt

- idézi a férfit a brit Metro.

Huggins elmondása szerint nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszébe a földöntúli szexélmény és a fájdalom. Ám mégis annyira fontosnak érzi, hogy egyetlen pillanatot sem akar elfelejteni belőle, többek között ezért is örökíti meg rendszeresen képeken. Ha kíváncsi, hogy néz ki az ufószex, így egy Huggins festményei közül:

A férfiről egyébként filmet is készítettek, a története ezért is került be most a hírekbe. Mi pedig nagyon szorítunk, hogy a sztori eljusson ahhoz a török egyetemi professzorhoz is, aki már hatalmas erőbedobással készül a földönkívüliekkel való találkozásra. Biztos rengeteg hasznos dolgot megbeszélhetnének egymással.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a nyugdíjas fájdalmas módon, egy ufóval vesztette el a szüzességét

A férfi a közösülésről képeket fest, hogy nehogy elfelejtse az élményt.

0 · Dec 20, 2017 03:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments