Zayn Malik nemrég egy interjúban fejtette ki, végül miért döntött úgy, hogy kilép a One Directionből, és a továbbiakban szólóban folytatja.

Az énekes azt mondta indokként:

Egy földönkívüli szólt hozzám álmomban...

Szóval ha ön eszeveszettül rajong, vagy rajongott a One Directionért, és szinte zokogott, amikor megtudta, hogy Malik kiszáll a fiúbandából, most már azt is tudhatja, hogy mindezért az ufókat kell hibáztatni.

Az, hogy Malik viccelt, vagy halálosan komolyan gondolta mondatát, még nem derült ki, de ha komolyan is gondolta, az biztos, hogy nincs egyedül. Rajta kívül rengeteg híresség hisz a földönkívüliek létezésében, és most nem csak Pataky Attilára gondolunk.

Robbie Williams

mióta családos ember, már nem nagyon beszél az ufókról, de 2008-ban egyszer kifejtette, hogy ő bizony találkozott földönkívüliekkel. Elmondása szerint gyerekkorában már látott ufót, de később kétszer is észlelt hasonlót. Egyszer egy Beverly Hills-i hotelben, éjjel a teraszon 100 méterrel felette elhúzott egy kocka formájú valami. Majd később, szintén egy erkélyen állt, és Arizona c. számát hallgatta – ami a földönkívüliekről szól –, amikor egy aranyfényű hatalmas gömb jelent meg az égen. Amint a szám véget ért, a gömb eltűnt. Az énekes visszakapcsolta a zenét, erre a gömb újra megjelent. Azt mondta, ez négyszer megismétlődött.

Tom Cruise

vallása alapból arra épül, hogy retteg a földönkívüliektől, ez pedig azt jelenti, hogy a színész erősen hisz is létezésükben. Annyira, hogy majdnem épített egy földalatti bunkert arra az esetre, ha a földönkívüliek úgy döntenének, egyszer leigázzák bolygónkat.

Demi Lovato

nem csak a földönkívüliekben, de a sellőkben is hisz. Szerinte az ufók és a sellők tulajdonképpen ugyanazok, és leginkább az Indiai-óceánban élnek.

Tudom, hogy léteznek... mennyire önző dolog azt gondolni, hogy az egész univerzumban csak mi, emberek vagyunk az egyedüliek?!

Megan Fox

gyakorlatilag bármiben hisz. Nagylábtól elkezdve a szellemekig minden olyanban, amiben egy átlagos óvodás kislány. Így a színésznő természetesen a földönkívüliek létezésében sem kételkedik.

Katy Perry

szinte szóról szóra ugyanazt fogalmazta meg a földönkívüli életformákkal kapcsolatban, mint Demi Lovato. Az énekesnő azért hisz az ufókban, mert szerinte rettenetesen önhitt dolog azt gondolni, hogy mi vagyunk az egyedüliek.

Jaden Smith

Will Smith fia a maga módján fejezte ki ufókkal kapcsolatos gondolatait:

Szeretem a földönkívülieket! Az ufók királyak, mert léteznek. Beszéltem az idegenekről Obama elnökkel. Ő azt mondta, sem megerősíteni, sem tagadni nem tudja, hogy léteznek, ami azt jelenti, hogy léteznek.

Olivia Newton-John

állítja, hogy évekkel ezelőtt látott is egy ufót. A színésznő viszont nem részletezte túlságosan találkozását az idegenekkel, mindössze annyit mondott:

Azonosíthatatlan volt és repült.

Mick Jagger

még 1968-ban észlelt az égen egy szivar alakú, repülő valamit. Fontos ehhez hozzátenni, hogy a Rolling Stones énekesével mindez a Glastonbury fesztiválon történt.

Kim Wilde

két azonosítatlan repülő tárgyat vélt felfedezni az égen, méghozzá egy nappal azután, hogy Michael Jackson meghalt.

A kertemben voltam egy barátommal, egy nappal azután, hogy Michael Jackson meghalt, és két ragyogó fényt pillantottunk meg az égen. Körülbelül hússzor nagyobbak voltak mint egy repülőgép, és nagyjából tíz percig lebegtek, cikáztak nagyon gyorsan.