Ugyan manapság egyre többen hirdetik a szupertermészetes megjelenés fontosságát, egyesek még mindig az eltúlzott sminkben vagy a plasztikai műtétekben hisznek. Az utóbbiak között folyamatosan nő azoknak a személyeknek a száma, akik egy kedvelt figurára vagy egy hírességre  akarnak a megtévesztésig hasonlítani, és az isten pénzét is arra költik, hogy az álmuk teljesülhessen. 

Hasonló motivációkkal bír a francia, Toulonból származó Cyril Roux is, akinek hosszú évek óta eltökélt szándéka, hogy úgy nézzen ki, mint a világ

EGYIK LEGNAGYOBB SZEXSZIMBÓLUMA, MARILYN MONROE.

Ha szeretné felidézni, miként is festett a színésznő annak idején, tekintse meg fenti borítóképünket, és ha jól beleégett az agyába, olvasson tovább! Roux főként Monroe száját irigyli, ezért már több mint 3500 fontot (~ 1 millió 200 ezer forintot) költött arra, hogy ugyanolyanra töltesse a sajátját. Általában 1-1 milliliter töltőanyagot tetet a felső és alsó ajkaiba, amellyel alkalmanként ezt sikerült elérnie: 

Annak ellenére, hogy elég érdekes a végeredmény, a 32 éves pincér elégedett a megjelenésével. 

26 voltam, amikor elkezdtek foglalkoztatni a kozmetikai eljárások. Először még csak botoxoztattam, de az olyan remek élmény volt, hogy egyre többet akartam

- emlékszik vissza Roux. Az idő előrehaladtával egyre több és több kezelésnek vetette alá magát, főként a száján, de az egyéb kozmetikai kezeléseket is kedveli. Az elmúlt másfél évben 16 ajakfeltöltésen (minden második hónapban egy felülre és egy alulra) és 20 egyéb beavatkozáson esett át, amelyekre összesen közel 5 ezer fontot (~ 1,7 millió forintot) költött. A következő tervek között áll-, arc- és egy tunéziai orrplasztika is szerepel, de ezekre még gyűjtenie kell. Egyébként tökéletesen tisztában van vele, hogy plasztikafüggő, viszont egyáltalán nem izgatja, ahogy az sem, hogy sokan kinevetik, ha ránéznek.