Ha a szexuális szerepjátékok kerülnek szóba, a legtöbben talán valamilyen egyenruhás beöltözősdire gondolnak. Pedig ez a műfaj is rengeteg lehetőséget rejt magában, van például egy elég markáns réteg, akik cicának öltözve érzik jól magukat és élvezik a szexet. Ilyen a 27 éves Linnéa is, aki Svédországban él és mikor éppen nem macska, akkor ápolónőként dolgozik. 

A fiatal nő a brit Metronak mesélt a fétisről, így derült ki, hogy a beöltözései nem minden alkalommal torkollnak szeretkezésbe, hiszen a macskáskodás jóval több számára, mint egy fűszer a szexuális életében Linnéa elmondása szerint naponta néhány órát tölt macskaként, a szerepjáték pedig elsősorban a stresszoldásban segít neki, hiszen így mindig el tud menekülni a való élet problémái elől egy kis időre.

Lingerie: @hunkemoller kittengear: @naughtypleasuresuk

nyxielkitten (@nyxielkitty) által megosztott bejegyzés,

Van egy gazdám, aki valójában a pasim. A macskás szerepjáték az életünk része, még olyankor is, mikor nem vagyok beöltözve. Van, hogy magától előjön belőlem a cica és dorombolok, bújós vagy éppen játékos vagyok, harapdálok és karmolok. De van olyan is, hogy egész nap a jelmezemben vagyok és ilyenkor nem is használhatok emberi kommunikációt és műanyagtányérból eszem. Plusz próbálok folyton négykézláb közlekedni a lakásban

– magyarázta a lány és hozzátette, ahogy ez a beszámoló is mutatja, a barátjával a szado-mazo szexet részesítik előnyben, lehetőleg jelmezben.

Linnéa egyébként a szerelmét  „gazdinak” szólítja és gyakran azt játsszák, hogy a férfi utasításokat ad neki, amiket követnie kell. Így néha olyan feladatokat kap, hogy ki kell mennie emberek közé macskának öltözve. A lány azonban nem bánja ezt, sőt! Abban reménykedik, azzal hogy megmutatja magát jelmezben, segít elfogadottabbá tenni az állatos szerepjátékot és tesz azért is, hogy eloszlassa a tévhiteket ezzel kapcsolatban.

Playtime ~

nyxielkitten (@nyxielkitty) által megosztott bejegyzés,

Sokan azt hiszik, hogy ez valami perverz, beteg dolog, és hogy igazából aki ezt csinálja, az állatokkal akar fajtalankodni. Pedig a két dolognak semmi köze egymáshoz. Ez ugyanolyan szerepjátékozás, mint a rendőrnek/nővérkének/szobalánynak beöltözés

– tisztázta az interjúban a nő, aki arról is mesélt, hogyan talált rá a szerepjáték ezen formájára. Elmondása szerint pár évvel ezelőtt az Insatgramon futott bele, és azonnal érezte, hogy ez a neki való dolog.

Mindig is olyan volt a személyiségem mint egy cicáé, őrülten imádom a macskákat. Mikor pedig megismerkedtem azzal, hogy létezik a macskás szerepjáték, azonnal elkezdtem utánaolvasni és hamar megvettem az első füleimet és farkamat

– mondta és azt is hozzátette, a képmegosztón sokan vannak, akiknek ugyanaz a fétisük, mint neki, így van egy összetartó emberimacska-közösség, ahol senki nem ítéli el a másikat és őszintén meg tudják osztani egymással az élményeiket és fantáziáikat.

Meow 🐈

nyxielkitten (@nyxielkitty) által megosztott bejegyzés,