Az életüket permanens puccparádéban élő celebeknek talán kifejezetten jólesik, hogy most hetekig nem kell semmit felvenniük, ami kevésbé kényelmes egy világosszürke melegítőnadrágnál, de a civil karanténlakók között egyre többen akadnak olyanok, akik elkezdtek vágyni egy kis glamúrra a sokhetes otthonülés közepette.

Ilyen személyek csatlakoztak a brit Angie Emrys-Jones kezdeményezéséhez, aki „Báli ruhában vidd ki a szemetet” címmel indított Facebook-csoportot, de az ötlethez már egyéb házimunkákkal is csatlakoztak mások. Amit ön most olvas, az az eheti heti trend, mutatjuk a hat kedvenc képünket estélyiben házimunkát végző, nem híres nőkről, válassza ki közülük ön a legjobbat!

Fekete-lilában a szeméttel

Kezdjük magával Angie Emrys-Jonesszal, aki 43 éves és egy alapítványnál dolgozik Nagy-Britanniában. Ő munkájáért egy kitüntetést kapott, de a ceremónia, amin át kellett volna vennie a díjat, a koronavírus-járvány miatt elmaradt. De úgy döntött, hogy ezt a fekete-lila, roppant elegáns szettet, amit az átadón viselt volna, felveszi akkor is, ha otthon kell maradnia, és még a szemetet is ebben vitte ki, csak kiegészítette az összeállítást szép kék gumikesztyűvel. Ez a fotó adta az ötletet az alábbiakhoz is, nézze meg teljes egészében a képre kattintva!

Vörösben a szeméttel

Az estélyiben szemétkivivős trend egyik csodás példája ez a bátor hölgy, aki nem tartott attól, hogy a kukával össze fogja koszolni ezt a csodás vörös ruhát. Ráadásul a vörös-fekete csíkos-pöttyös dresszhez van még jópofa retrószemüveg is, plusz fejdísz, plusz bross, plusz karkötő, szóval ez a kuka most nagyon meg lett tisztelve!

Fehérben szeméttel

Ez a brit asszony minden bizonnyal a menyasszonyi ruháját vette újra fel, ezúttal nem férjhezmenés, hanem szemétkivivés alkalmából. Ehhez a szetthez is van fejdísz (kattintson a képre!), és ehhez is van egy külön trend, mert a menyasszonyi ruhában karanténozás még márciusban terjedt el azután, hogy Curtis Sittenfeld írónő megosztott egy képet a Twitteren, amin gyerekei kérésére menyasszonyi ruhájában ebédelget a karanténban. Erre a menyasszonyi-ruhás trendre az AOL oldalán nézhet meg pár jópofa példát, de mi maradjunk most a házimunkánál.

Feketében a porszívóval

Szóval a szemét kivivésén kívül rengeteg más házimunkát lehet még kosztümben végezni, ott van például a porszívózás, amihez ez a jókedélyű hölgy felvette ezt a kis fekete, fehérrel díszített ruhát. A valós életben eléggé kiáltana ez a ruha valami kiegészítő iránt, de jelenleg már attól is olvadozik az ember, hogy a fekete-fehér színkombináció a bolyhosan zseniális mamuszpapucsról is visszaköszön.

Fehérben a teregetéskor

Vajon ez is egy menyasszonyi ruha, vagy ez egy hercegnőjelmez volt egy mesejáték előadásához? Mind a két célnak tökéletesen megfelel természetesen, hiszen ha valamire rá lehet mondani, hogy nem mindennapi, akkor az ez az extrabőujjú fazon. Egy kicsit pufi a ruha vállban is, van uszálya, aranyszalag díszíti, és nyakláncok plusz egy fejpánt egészítik ki. Ilyen menő ruhában soha senki nem teregetett még szerintem.

Sötétkékben kádsúroláskor

Melyik ruha+házimunka-kombó tetszett a legjobban?

Ő pedig az amerikai Lucy Rogers, aki a szemétkivivős brit nőktől teljesen függetlenül indította el saját Instagramját abból a célból, hogy elszórakoztassa magát és a haverjait. A szórakozásnak azonban egy olyan eredeti formáját választotta, hogy már a Daily Mail is ír fotósorozatának a sikeréről. Rogers egy Rent the Runway nevű szolgáltatástól kölcsönöz ki a karanténban egy-egy napra méregdrága luxusruhákat, és persze nem csinál bennük semmit, csak otthon ül és dolgozik, illetve, ha úgy adódik, takarít egy kicsit. Ebbe a heti trendbe természetesen egy olyan képet választottunk tőle, amin Jay Godfrey tervezőtől egy sötétkék ruhát visel a kád kisúrolásához. A ruha színéhez remekül passzol a citromsárga gumikesztyű, reméljük, szép tiszta lett a fürdőszoba! Ha lett kedvence a fenti hat kép közül, kérjük, jelölje meg, hogy melyik!