Bec Donlan egy 32 éves, ausztrál származású, de New Yorkban élő edző-influenszer, akinek a fő témái az edzés és a szépség. Az utóbbi időben egy kerékkel ellátott hasizom-erősítő eszközzel szokott edzeni, és nagyon bejött neki. Jobban, mint amennyire önnek eddig bármilyen edzés edzés bejött az egész életben.

Donlan azt mondja a Sun nevű magazinnak, hogy olyasmi hatással vannak rá a hasizomgyakorlatok, mint Csutira Kulcsár Edina fényképei, csak még erősebben. Az edzőnő arról számol be a The Sun című lapnak, hogy egyenesen orgazmusa szokott lenni a törzsizomzatot igénybe vevő gyakorlatokról. Rámutat, hogy nem ő az egyetlen nő, aki így reagál a hasi edzésre, mert az interneten másokat is talált, akik ugyanerről számolnak be. Hát rákerestem én is a megfelelő kulcsszavakra, és persze az első találat pornó volt, de aztán például kijött a Women's Health Mag nevű oldal 2009-es cikke, ami szintén állítja, hogy nőknél a hasi edzés orgazmust okozhat.

Donlan azt mondja, százszor érdemes megismételni a gyakorlatot a kerekes eszközzel, és olyan követője is van, aki azt állítja, hogy ettől szintén orgazmust élt át. Sőt, van olyan nő, aki arról számol be, hogy az edzés közbeni orgazmusa jobb volt, mint amilyen akkor szokott lenni, ha szexel egy férfival. Egy 2018-as cikkünkben taglalt kutatás eredményeiből arra következtetünk, hogy talán még jobb az ember esélye arra, hogy eljut a csúcsra edzés közben, ha előtte kifújja az orrát. 

Donlan Instagramja ezen kívül más olyan megfigyeléseket is tartalmaz a női testtel kapcsolatban, amik elsőre meghökkentőnek tűnhetnek. Az influenszer év elején vetette ki a mellimplantátumait, és az alábbi posztot tette közzé arról, hogy szerinte már 3 órával a műtét után is látszott, hogy nem mérgezi tovább a testét a szilikon. Úgy véli, ezt a szeméről, elsősorban a szeme fehérjéről lehet látni – íme a gyógyulást bizonyító képkombó.