Szülőnek lenni nem egyszerű, főleg, amióta rengeteg vita alakul ki szülő és szülő között az interneten. De élőben is ritka az egyetértés, legyen szó akár a szülésről, akár a táplálásról, nevelésről. Következzen most hét olyan híresség, akik viszont valóban különös módon gondolkodnak, ha a gyermekükről van szó.

Eva Amurri

Susan Sarandon 35 éves lánya még akkor nyilatkozott valami furcsát, amikor várandós volt legfiatalabb gyermekével. A színésznő elárulta, hogy mivel a baba apjával végül a szakítás mellett döntöttek, ő nem lesz jelen a szülésnél, rajta kívül azonban voltaképpen mindenki más igen. Amurri elmondása szerint számítani kell egy bábára, egy dúlára (azaz egy szülési tapasztalattal rendelkező nőre), néhány barátnőjére, valamint öt, és hároméves gyerekeire is, akik szerinte remek élménnyel gazdagodnak majd. A gyerek azóta megszületett, az eljárás ellen senki sem emelt kifogást.

Alicia Silverstone

A '90-es évek egyik legmenőbb csaja több kínos részletet is elárult már a fiával kapcsolatban. 2012-ben napvilágot látott róluk egy videó, amin a színésznőszájból eteti az akkor nagyjából egyéves gyermekét, mint egy madár.

Silverstone nemrégiben ragyogó arccal mesélte el azt is, hogy néha együtt fürdik azóta már kilencéves fiával, mert olyankor úgy érzi, ez táplálja őt, és biztonságot ad neki. A színésznő hozzátette, hogy a kisfiú születése óta vegán, és szerinte ez az oka annak, hogy sosem volt még szüksége semmilyen gyógyszerre.

Kristen Bell és Dax Sephard

Nemrégiben a Velveten is olvashatta, hogyan is teregette ki Kristen Bell öt és féléves lánya pelenkahasználati szokásait. Delta Bell Sephard valószínűleg nem repes majd az örömtől, ha idősebb korában előkerül ez a téma, de nem ez az egyetlen kellemetlen történet, amit a színésznő megosztott a nyilvánossággal a gyerekneveléssel kapcsolatban. Nem titkolja ugyanis, hogy feléjük bevett szokás, hogy ha a kislányok nem akarnak aludni, kívülről rájuk zárják az ajtót.

Tudjuk, hogy ez nem való mindenkinek. Amikor bezárjuk az ajtót, kint állunk, és azt mondjuk nekik, hogy szeretjük őket, reggel majd beszélgetünk, de most már ideje aludni. Tíz perc múlva elalszanak, és mielőtt lefeküdnénk, természetesen kinyitjuk az ajtajukat

– árulta el az alvás előtti hiszti ellenszerét a Comedy nevű lapnak Bell.

Elon Musk és Grimes

Elon Musk fia még alig született meg, máris meg kellett változtatni a nevét - na, persze nem úgy, ahogyan azt a józan ész diktálja. A kisded ugyanis születésekor a X Æ A-12 nevet kapta, amit az édesanyja, Grimes később ki is bontott azok számára, akik esetleg nem értették.

Az X az ismeretlen változó, az Æ az énekesnő elf nyelvű helyesírása szerint az AI, ami emellett szerelmet és mesterséges intelligenciát is jelent. Az A-12 a pár kedvenc repülőjének, az SR-17-nek az elődje, aminek nincs fegyvere, csupán nagyon gyors. Az A pedig az arkangyal, ami Grimes kedvenc dala.

Aki azt hitte, hogy a baba esetleg olyan nevet kapott, mint a John, vagy a David, az nagyot tévedett, ugyanis csupán a tizenkettőt sztornózták, azt is csak azért, mert Kaliforniában kizárólag betűk szerepelhetnek az anyakönyvi kivonatban. Musk és Grimes azonban nem hagyta annyiban, és 12 helyett ii-re változtatták a gyermekük megszólítását. Az interneten egyébként többen is viccelődtek azzal, hogyha ránéznek a szóban forgó  X Æ A-12-re (most már ugye  X Æ A ii-re), akkor a világon semmire sem asszociál az agyuk, csupán a körülötte lévő szöveg hangzik el a fejükben.

Pamela Anderson

A Baywatch sztárja különös fondorlatot talált arra, hogy felkészítse fiait az előttük álló életre. Anderson fontosnak tartotta, hogy a srácok gyakorolják a biztonságos szexet, és azt is kifejezetten szerette volna, hogy a jelenlétében igyanak és drogot fogyasszanak, ezáltal biztonságos módon ismerhetik meg a hatásukat. Végül is...

Kat von D

A 38 éves tetoválóművész 2018-ban akasztotta ki az internetet, amikor hat hónapos terhesen bejelentette, hogy a gyermekét teljesen a vegán életmódnak megfelelően neveli majd, kórházi körülmények helyett otthon jön világra, és ami legfontosabb, sosem fok oltást kapni. Döntését akkor alapos kutatómunkával indokolta, ennek ellenére rengeteg támadást kapott. 

Idén márciusban már ő maga is másként vélekedett a helyzetről. Kat von D elmondása szerint már nem vakcinaellenes, és akkoriban, amikor a kijelentését tette, tájékozatlan volt.

Az az igazság, hogy egyáltalán nem vagyok vakcinaellenes. Elkövettem egy hibát, teljesen tájékozatlan volt. Hülyeség volt, és tényleg ki sem kellett volna nyitnom azt a nagy számat, hogy beszéljek a dologról

– mondta az Insidernek.

T.I.

A rapper egy tavalyi podcastben büszkélkedett azzal, hogy nem csak, hogy szokott beszélni az akkor 18 éves lányával a szexről, de minden évben el is kíséri a nőgyógyászhoz, hogy biztos lehessen benne, Dayjah szűzhártyája még ép - írta meg a Mirror.

A kellemetlen történettől többen is hátrahőköltek, mire T.I. tovább kontrázott, mondván, a lánya nem lovagol, és más sportot sem űz, ami miatt a szűzhártyája elszakadhatna, plusz egy nyilatkozatot is aláíratott vele, amelyben hozzájárul, hogy a doki mindenről tájékoztassa az édesapját, amit odalent talál.

Deyjah nemrégiben meg is nyílt a téma kapcsán. A lány elmondta, hogy a Twitteren látta a nevét egy bejegyzésben, és amint feltűnt a nőgyógyász szó, már tudta miről van szó - írja az E! Online.

Egyértelműen szégyellem magam. Szeretném az elmém mélyére lökni ezt a dolgot. Szóval, nem gondolni rá. De gyerekkorom óta ez megy. Olyan 14-15 éves koromban kezdődött. (...) Apa másként bánik velem, mint a fiúkkal, ha szexről van szó. Nem igazán tudok vele beszélgetni erről, nem tudok úgy kapcsolódni, ahogyan szeretnék. Most nem igazán érdekel, hogy a közelemben legyen. Másként fogok nézni a kapcsolatunkra

– mondta keserűen a rapper lánya a T.I. & Tiny: Friends and Family Hustle című széria új részében.