Sokan csodájára járnak Rebel Wilson látványos fogyásának, jóllehet a drasztikus életmódváltás járt némi lemondással. A színésznő menedzsmentje például egyáltalán nem akarta, hogy a  leadja a súlyfeleslegét. 

A színésznő több mint 35 kilót adott le, mióta 2020 januárjában bejelentette, hogy azt az évet az egészségének szenteli. Mint kiderült, ezt elsősorban nem kimerítő és izzasztó edzésekkel érte el – írja a Female First.

Orvosa tanácsára a magas intenzitású, nagyon intenzív edzések helyett sétával kezdte, mert azt tartják az egyik legjobb fogyókúrás mozgásformának. Wilson a szakember kérésének eleget téve minden nap sétált.

Az orvosom azt mondta, egyszerű sétálással is lehet zsírt égetni. Nem kell nagy intenzitásúnak lennie, nem kell emelkedőkön mászkálni, csak kényelmesen megtenni napi egy óra sétát.

– magyarázta az Apple Fitness+-nak a 41 éves színésznő. A PageSix-nek korábban azt nyilatkozta, a testsúlyával nem is lett volna problémája, de úgy érezte, az ételhez és az evéshez való viszonyulásán mindenképpen változtatnia kell. Elmondása szerint korábban érzelmi alapon evett, amiről pontosan tudta, hogy nem egészséges. Mint mondta, nem volt szüksége minden este arra, hogy felfaljon egy egész doboznyi jégkrémet, de ebbe menekült bizonyos érzések elől.