Év elején sokan megfogadják, hogy egészségesebben étkeznek, többet edzenek, vagy diétába fognak; azt szeretnék, ha a kilók könnyedén leolvadnának róluk. Hasonlóképpen volt ezzel Rebel Wilson is, aki elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt két évben: több mint 34 kilótól szabadult meg. A színésznő nagyon büszke a teljesítményére, sőt, most már bánja, hogy nem kezdett bele hamarabb az életmódváltásba. 

A napokban egy testhez simuló ruhában is megmutatta, hogy kirobbanó formának örvend. Étrendjéből teljesen kiiktatta a gyorsételeket és a cukrot. Saját bevallása szerint boldogabb és egészségesebb, mint valaha.

Most, hogy magam is meggyőződtem arról, le tudok fogyni, elönt ám a szomorúság, hogy nem léptem hamarabb. Talán 30 éves koromban kellett volna életmódot váltanom, és nem 40 évesen. De mindenki élete más; az ilyesmi nem egy futam vagy egy verseny. Az egész arról szól, mennyire tiszteled magad, és azt teszed-e, ami a legjobb neked

– szögezte le Wilson. Hozzátette: rettegett attól, hogy derékba törik a karrierje, amiért ennyire megváltozott a külseje, hiszen korábban mindig a dundi lány szerepét alakította.

A színésznő szerint azért is hízott meg annyira, mert az úgynevezett érzelmi evés leküzdhetetlennek tűnő csapdájába esett.

De nem a hogyan legyünk szinglik? című film bohókás sztárja az egyetlen hollywoodban, aki annyit FOGYOTT, hogy jóformán rá sem lehet ismerni.

Wilson átalakulását például gyakran a brit énekesnő, Adele fogyásához hasonlítják, aki körülbelül 44 kilót adott le. Ők ketten az élő példa arra, hogy sosem késő életmódváltásba kezdeni. Személyi edző nélkül azonban nem biztos, hogy ilyen eredményes a fogyás, a hollywoodi sztároknak ugyanis a legprofibb edzők segítenek.

The Sun című brit napilap a színész- és az énekesnő példája nyomán összeállított egy listát azokról a hollywoodi sztárokról, akik látványos fogyáson mentek keresztül:

  1. Adele – 44,4 kiló
  2. Rebel Wilson – 34,9 kiló
  3. Jennifer Hudson – 35,8 kiló
  4. Jonah Hill – 30,8  kiló
  5. Chris Pratt – 26,7 kiló
  6. Khloe Kardashian – 18 kiló
  7. James Corden – 12,7 kiló
  8. Robbie Williams – 12,7 kiló
  9. Ricky Gervais – 9,5 kiló
  10. Simon Covell – 9,5 kiló

Önt inspirálja, ha egy sztár életmódot vált és leadja a felesleges kilókat?