Keserű hangvételű bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán Gödöllei Emánuel, azaz Manuel. A fiatal énekes, aki a 2019-es X-Faktorban tűnt fel, a hétvégén, az egyik fellépését követően vallott arról rajongóinak a 24 órán át látható Instagram-sztorijában, hogy nincs túl jól lelkileg. 

Az azóta már nem elérhető poszt arról árulkodott, hogy a 21 éves dalszerző a depresszió és az önsajnálat miatt gyakran a pohár fenekére néz.

Össze kell szednem magam miattatok és magam miatt. Nem lehet depressziósan letolni ezeket a bulikat, és inni se ihatok folyamat. Le se tudom írni, mennyire lent érzem magam egy ideje, közben meg ennyi pozitív dolog mellett g.ci nem lehetek belebuzulva az önsajnálatba. Lehet, ezt most meg kell élnem, aztán megint jó lesz, de mindenesetre hálás vagyok, hogy élhetem az életet, amit választottam

– magyarázta a fiatal énekes, akinek szavait a Blikk idézte.

Manuel, aki az RTL Klub 2019-es tehetségkutatójában a negyedik helyen végzett, legújabb, Zombi című számának forgatásáról is mutatott néhány kulisszák mögötti képet rajongóinak, melyek szintén az énekes gondjairól árulkodnak.