A Velveten újabb sorozat indul. Szeretnénk rámutatni, hogy lapunk a bulváron innen és a bulváron is túl tárgyalja a világ történéseit. A következő időszakban rövid videóban mutatjuk be egy-egy híresség, celeb, vlogger hétköznapjait. A sorozat az Egy nap is kevés címet kapta, amivel arra szeretnénk utalni, hogy ugyan olvas és hall az ember a magyar ismert emberek életéről, de sokszor pont a lényeg sikkad el, így érdemes néha jobban elmélyedni a történeteikben.

Első vendégünk Manuel, aki a stúdiózás és koncertezés spiráljából hajolt ki egy pár pillanatra, hogy meséljen arról, miként éli meg a sikert és, hogy miként vette fel új életének ritmusát. A felvételek még a járvány kitörése előtt készültek, így elkísérhettük a zenészt turnéjának egyik állomására is.

 Mindig írogatok valamit. Ha éppen nem csinálok semmit, benyomok egy alapot és elkezdek egy szövegen gondolkodni. Az X-Faktor előtt is így csináltam, most is így csinálom

– nyilatkozta korábban a Velvetnek az énekes. 

Manuel

Ugyan nem ő lett a 2019-es X-Faktor győztese, mégis talán ő lett a műsor legnagyobb nyertese. Nehéz körülmények között nőtt fel, mostanra viszont több százezres követőtáborral, és közel 45 milliós nézettségű videoklipekkel rendelkezik.

A két interjú során Manuel elmesélte, hogy mennyit változott alkotói munkája, mennyire lett rutinos a színpadon, illetve, hogy mennyire viseli meg a hétvégi koncert-őrület. Beszélt arról, hogy elképesztően sok pozitív visszajelzést kap rajongóitól, azokkal pedig, akik direkt sértő videókat, vagy posztokat tesznek róla közzé, egyszerűen nem foglalkozik – állítása szerint másképp nem is lehet ezt csinálni.

Magánéletéről most is keveset beszélt, annyit azonban elárult, hogy a fáradtságon túl remekül érzi magát, minden energiáját a zene és a munka köti le. 

Olyasmiben vagyok, amit mindig is akartam, bármilyen fárasztó is, még mindig jobb ez, mint három műszakban gályázni vagy az utcán lenni. Én sok mindet megéltem, amiből most tudok ihletet meríteni

– mondta. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy nap is kevés – Manuel beteljesítette azt, amiről sokan csak álmodoznak

Manuel mesél arról, hogy mennyire viselik meg az őt támadó emberek, hogy éli meg sikereit, és hogy miként képes mindig friss maradni a színpadon.

5 · Mar 19, 2020 10:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments