Néhány éve több híresség, köztük Madonna, Miley Cyrus, Bella Thorne és Amber Rose, valamint nem egy civil is a természetességet hirdeti, amit a különböző kereskedelmi reklámok szintén egyre inkább előtérbe helyeznek. Földanya adta bundánk pedig amellett, hogy több mindentől óv minket, gyönyöreinket is fokozhatja.

Saját tapasztalatairól vallott a wmn.hu egy szerzője, aki dús fanszőrzetének ma már büszke viselője. Mint az az írásából kiderül: az egészséges szőrzet megannyi fertőzéstől és fájdalomtól védi gazdáját, a fanszőrnek pedig ennél is élvezhetőbb előnye, hogy a másik fél intim prémével egymáson súrlódva egyfajta „száraz síkosítóként” könnyíti a közösülést, nem mellesleg fokozza a női orgazmust.

A bőrünkön minden szőrtüszőhöz kapcsolódik egy-egy ideg és izom is, ezek felelősek például a libabőrért. Emellett, hasonlóképp mint a macskák bajsza, érzékelnek, letapogatnak, és érintésre reagálnak

– írja az egyébként orvosként dolgozó szerző.

Mivel a női orgazmus nagyban függ a teljes szeméremtest ingerlésétől, így az intim szőrzetet viselő nő a temérdek megmozgatott szűrtüszőnek köszönhetően extra élményeket élhet át.

via GIPHY

Minél több szőr, annál több inger, ami könnyebben fakaszt orgazmust

– summáza a lényeget a Zsuzsa álnevet viselő író, aki személyes tapasztalatairól a következőképpen vallott:

A bőröm nem tapadt fájdalmasan az övéhez, nem lettek mikrosérülések, nem száradt ki, eltűntek a vörös kiütések, és a szőrök gyengéd érintésétől eszemet vesztettem… Tényleg könnyebben jött az orgazmus

– emlékezett vissza.