Ez a vasárnap a Bajnokok Ligája döntőjének a napja, ezért a heti trendben most az európai futballal foglalkozunk, illetve annak egy elég speciális vetületével: a focistafeleségekkel. A meccsen szereplő két csapatból kiválasztottam 3-3 játékost, és alább Instagramjaik segítségével megismerkedünk ezeknek a futballistáknak a barátnőjével vagy feleségével. Ez a hat nő különböző módokon és mértékben használja fel a szerelme foglalkozásával járó hírnevet és a közösségi média által nyújtott platformot: ön szerint kinek a stílusa a legjobb? Legalul lehet szavazni!

Júlia Vigas

A Bayern Münchennel kezdjük: a csapat 6-os számú játékosa, Thiago, valamint az ő felesége látható a fenti képen. A futballista és Júlia Vigas 2015-ben házasodott össze, két gyerekük van, és a közösségi médiában Vigas túlnyomórészt olyan posztokat oszt meg magáról, amiken férjével látható, neki szurkol vagy a gyerekekkel foglalkozik. Júlia Vigas üzenete az, hogy ő jelenleg elsősorban feleség és anya.

Anna Lewandowska

A lengyel Robert Lewandowski a Bayern támadója, és a felesége szintén lengyel, őt Anna Lewandowskának hívják. A pár 2013-ban házasodott össze és második gyerekük idén májusban született meg. Anna Lewandowska hivatalos Instáján azonban nem gyakran szerepelnek a gyerekek, a fenti poszt, amelyben a sportolónő a családjáról oszt meg képeket, egy kivétel. Lewandowska egyrészt karatebajnok, másrészt táplálkozási szakértő, és az Instagramja elsősorban életének erről az oldaláról szól. A fiókjában szép számmal előfordulnak szexi, influenszerkedős posztok is, lásd például az alábbit.

Jordyn Huitema

A fenti képen látható Alphonso Davies a Bayern München kanadai származású játékosa, és magánélete azért figyelemre méltó, mert három éve van kapcsolatban Jordyn Huitemával, aki szintén kanadai és szintén focista, ráadásul igen fiatalok mind a ketten: egyikük sem töltötte még be a húszat. Huitemáról a közösségi médiában közzé tett posztok alapján az derül ki, hogy az élete a foci, és hogy ezen kívül nem kíván túlságosan sok mindent a nagyközönséggel megosztani. Egy fiatal, menő sportolónő ő, a legtöbb posztjában focimezben szerepel, úgyhogy az alábbi egy kivétel. Különleges a számára ez a vasárnap azért, mert bár Huitema szerelme a Bayern München játékosa, maga Huitema a Paris Saint-Germain női csapatának a tagja.

Jessica Aidi

És most nézzünk három játékost a Paris Saint-Germaintől, kezdve Marco Verrattival! A 27 éves, olasz futballista volt már házas, de elvált, és jelenleg Jessica Aidi manökennel jár, aki a Sports Illustrated egyik bikinis modellje. Az Instagramja olyan szexi, hogy azt még Emily Ratajkowski is megirigyelhetné: Aidi a képekkel azt a benyomást kelti magáról, hogy ő egy dögös, menő, bevállalós, fiatal nő, aki tiszta erőből élvezi az életet, és jelenleg nagyon szerelmes.

Isabelle Silva

A Paris Saint-Germain kapitányának, Thiago Silvának a felesége Párizsban élő digitális influenszerként mutatkozik be az Instagramon. Silva és felesége katolikusok, és például a fenti posztban is szerepel egy bibliai idézet: Isabelle Silva szemlátomást roppant fontosnak tartja, hogy kiemelje, milyen fontos számára a hite és a családja. Dehát közben mégiscsak brazil és influenszer egyszerre, ezért hébe-hóba megereszt egy-két bikinifelsős posztot is, hiszen elvégre az ember Míkonoszon, bikinifelsőben is ugyanúgy tudja szeretni a családját, mint állig begombolkozva.

Camila Galante

Önnek ki lett a kedvence a hat közül?

Hatodikként pedig Leandro Paredes és neje következnek, velük zárjuk ezt az összeállítást. A Paris Saint-Germain 8-as számú játékosa argetin származású és feleségét Camila Galanténak hívják, két gyermekük van.

Galante Instagramja szintén nagyon család- és focicentrikus, a képek jó részén a feleség vagy a gyerekeivel látható, vagy a férjének szurkol. Az ilyen típusú posztok közé vannak azonban vegyítve szép számmal az olyan fotók, mint az alábbi, amikből az derül ki, hogy Galante szép csendesen, visszafogottan, de azért divatosan élvezi a focistafizetés által garantált életszínvonalat.

Ha önnek lett kedvence a hat focistafeleség közül, kérjük, árulja el nekünk, ki lett az! Várjuk a szavazatát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A BL-döntő kapcsán: íme a meccs 6 játékosának barátnője/felesége

A Bayern és a PSG focistáinak szerelmei között van focistanő, karatebajnok, bikinimodell és többgyerekes anyuka is. Kinek a legjobb a stílusa? Ez a heti trend, ön dönt!

5 · Aug 23, 2020 02:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments