A Nobu étteremlánc megalapítása egy 71 éves, japán séf nevéhez fűződik: ő Macuhisza Nobujuki. Talán önnek is rémlik, hogy Budapesten is létezik egy ilyen vendéglő, ami annak idején Andy Vajna érdekeltsége volt, most már Vajna Tímea és új szerelme, Zoltán igazgatják. A leghíresebb Nobu egyértelműen a malibui étterem, ahol még most, a koronavírus-járvány idején is egymás kezébe adják a kilincset a hírességek. Ezen a héten is megfordult itt egy-két világszerte ismert személyt, ezért a heti trendben most nézzük, kik járnak ide, és hogy milyen öltözékkel tisztelik meg a drága és fúziós japán ételeket!

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jennert még július 17-én fotózták ebben a látványos, térdig érő, élénk színű és többféle mintával operáló miniruhában, amint a malibui Nobuból távozott. A Kardashian-klán illusztris tagja elegáns táskával és magassarkúval egészítette ki eléggé titkárnős szettjét, és ha arra is kíváncsi, hogy mindehhez milyen autóval jár, akkor klikkeljen ide!

Kourtney Kardashian

Caitlyn Jenner egyik mostohalánya, a fiát aggódva nevelő Kourtney Kardashian, aki Kim Kardashiant nemrég lepofozta a realityben, szintén szeret a Nobuba járni. Igaz, amikor július 15-én lefotózták, akkor mintha nem fájndájningolni készült volna, hanem aludni: egy csupafekete, nagyon bő felsőből és nadrágból álló szettet viselt, ami egyértelműen pizsamának néz ki. Kattintson a képre, a fotóösszeállításban őt is jobban meg lehet nézni!

Kendall Jenner

Caitlyn Jenner titkárnős és Kourtney Kardashian pizsamaszerű szettje után következzen Kendall Jenner egy trendi és divatos összeállítással. Ez egy olyan rövid ruha, hogy alul már-már villantásveszélyes, és persze felül is az lenne, ha Kendall Jenner nem viselne egy atlétaszerű felsőt is. Ehhez a különleges ruhához egy különleges lábbelit választott a 24 éves modell-influenszer: nekem lehet, hogy nem jutna eszembe augusztus 5-én Malibuban egy ilyen bakancsot/csizmát felvenni.

Ana de Armas

Na de ennyit és ne többet a Kardashian-klánról, Ben Affleck kedvesével folytatjuk, aki viselt már ennél kacérabbat is, de persze egyáltalán nem kell még evés közben is folyamatosan szexiskedni. Ezek a képek július 5-én készültek a Nobunál Ana de Armasról, és a 32 éves színésznő éppen egy oldalt felsliccelt, testhez simuló, testszínű ruhát viselt. Volt hozzá többek között egy nyárias kalap, amit az étteremben nyilván levett.

Cara Delevingne

Nagyon menőnek számítanak mostanában a fekete-fehér szettek, hát Cara Delevingne is mutatott egyet július 28-án a Nobunál. A 28 éves modell a múltkor a szexuális élete miatt került bele a hírekbe, de ezúttal elég feltűnésmentesen öltözött fel, lezser ruhákat, fehér kombinét, fekete nadrágot, fehér tornacipőt viselt – nem feltétlenül luxusétterem után kiáltó összeállítás ez.

Selena Gomez

Kinek a luxuséttermezős szettje tetszett önnek a legjobban?

Ezen a héten szerdán pedig Selena Gomezt fényképezték le, amint a malibui Nobuból távozik. Ez az este különösen népszerű volt itt a hírességek körében, ott volt még többek között Sofia Richie és (Takeshi) 6ix9ine is – csak tipp, de Selena Gomez talán azért takarja el az arcát, mert szégyelli, hogy együtt mutatkozott ez utóbbival.

De találgatások helyett inkább nézzük, ami biztos: a képen egy elképesztően romantikus, fehér ruha látható, ami mintha a XIX. század végén játszódó film jelmeze lenne, azt a két posztmodern fícsört leszámítva, hogy túlságosan hosszú a ruha ujja, és hogy a 28 éves énekesnő egy papucsot visel hozzá.

Ha végigklikkelte a képeket a fotóösszeállításban, válasszon kedvencet! Ki az, akinek az éttermezős szettje önnek a legjobban bejött? Várjuk a szavazatokat!