A Velvet vasárnaponként rendszeresen jelentkező divatcikksorozatának újabb darabját olvassa most ön, ez a heti trend. A heti trendben általában a női divatról szokott szó lenni, de ha már ezen a héten csütörtökön az év férfija tiszteletére rendezett gálát a GQ magazin Angliában, figyeljünk ezúttal kivételesen mi is a férfiakra!

Csak összehasonlításként szerepel a gála két női vendége a fenti fotón, ők Michaela Coel és Lashana Lynch egy-egy látványos színes-szexi szettben, de alább helyettük kivételesen a leghíresebb férfivendégek következnek. A heti trendben mindig hat személyt mutatunk, és olvasóinkat kérjük meg, hogy válasszanak közülük kedvencet: ki néz ki a legjobban, kinek a stílusa jött be a legjobban? Ezen a hagyományon ezen a héten sem változtatunk, nézzünk tehát hat férfit, és utána mondja meg ön, hogy kinek az öltözéke volt a legjobb! Mivel ezen a héten férfiakról van szó, ezúttal különösen kíváncsian várjuk a szavazatokat a cikk legalján.

Jack Whitehall

Jack Whitehall ezen a gálán az est házigazdája volt. A 32 éves, brit humorista, akit tévés gálák vezetőjeként ismernek talán a legtöbben, a black tie előírásnak megfelelően öltözött fel aznap este, a komplett öltözéke fekete-fehér, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincsen semmi említésre méltó a hajával vagy az esetleges kiegészítőivel kapcsolatban sem, utóbbiból nem is visel egyet sem a fekete csokornyakkendőn kívül. Hiába, a széles körben elfogadott nézetek szerint pont így néz ki a legjobban egy elegáns férfi.

John Boyega

John Boyega ezen a gálán az év ikonja díjat nyerte el. A 28 éves, brit színész, akit az utóbbi 3 Star Wars-film egyik főszereplőjeként ismernek talán a legtöbben, a black tie előírásnak megfelelően öltözött fel aznap este, a komplett öltözéke fekete-fehér, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincsen semmi említésre méltó a hajával vagy az esetleges kiegészítőivel kapcsolatban sem, utóbbiból nem is visel egyet sem a fekete csokornyakkendőn kívül. Hiába, a széles körben elfogadott nézetek szerint pont így néz ki a legjobban egy elegáns férfi.

Piers Morgan

Piers Morgan ezen a gálán az év tévés személyisége díjat nyerte el. Az 55 éves, brit műsorvezető, akit botrányos húzásairól és nézeteiről ismernek talán a legtöbben, a black tie előírásnak megfelelően öltözött fel aznap este, a komplett öltözéke fekete-fehér, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincsen semmi említésre méltó a hajával vagy az esetleges kiegészítőivel kapcsolatban sem, utóbbiból nem is visel egyet sem a fekete csokornyakkendőn kívül. Hiába, a széles körben elfogadott nézetek szerint pont így néz ki a legjobban egy elegáns férfi.

Marcus Rashford

Marcus Rashford ezen a gálán az év kampány-vezéralakja díjat nyerte el. A 23 éves, brit focista, akit a Manchester United nevű csapat játékosaként ismernek talán a legtöbben, a black tie előírásnak megfelelően öltözött fel aznap este, a komplett öltözéke fekete-fehér, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincsen semmi említésre méltó a hajával vagy az esetleges kiegészítőivel kapcsolatban sem, utóbbiból nem is visel egyet sem a fekete csokornyakkendőn kívül. Hiába, a széles körben elfogadott nézetek szerint pont így néz ki a legjobban egy elegáns férfi.

Patrick Hutchinson

Patrick Hutchinson ezen a gálán az év humanitárius díját nyerte el. Az 50 éves, brit személyi edző, akit a júniusi, londoni BLM-tüntetésen végrehajtott hősies tettéről ismernek talán a legtöbben (kimentett egy fehér ellentüntetőt egy összetűzésből), a black tie előírásnak megfelelően öltözött fel aznap este, a komplett öltözéke fekete-fehér, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincsen semmi említésre méltó a hajával vagy az esetleges kiegészítőivel kapcsolatban sem, előbbiből nem is visel semennyit sem a fekete csokornyakkendő felett. Hiába, a széles körben elfogadott nézetek szerint pont így néz ki a legjobban egy elegáns férfi.

Sir Captain Tom Moore

Szavazzon a legjobb öltözékre!

Tom Moore kapitány úr ezen a gálán az év leginspirálóbbja díjat nyerte el. A 100 éves, brit veterán, akit az első koronavírus-hullám alatti jótékony akciójáról ismernek talán a legtöbben, a black tie előírásnak megfelelően öltözött fel aznap este, a komplett öltözéke fekete-fehér, mintha skatulyából húzták volna ki. Nincsen semmi említésre méltó a hajával vagy az esetleges kiegészítőivel kapcsolatban sem, utóbbiból nem is visel egyet sem a fekete csokornyakkendőn kívül, viszont még a járókerete is fekete. Hiába, a széles körben elfogadott nézetek szerint pont így néz ki a legjobban egy elegáns férfi.

Nos, ezeket az izgalmakat tartogatta nekünk erre a hétre a férfidivat. Mint minden héten, szavazzon a kedvencére most is!