Se szeri, se száma azoknak a plasztikai műtéteknek és szépészeti eljárásoknak, amelyeken Martina Big az elmúlt években átesett. Ám a jelek szerint a 33 éves német glammodell cseppet sem bánja, hogy már egyáltalán nem hasonlít régi önmagára. 

Az egykori légiutas-kísérő azt követően tett szert hírnévre, hogy többször is kés alá feküdt. Nem rettent meg semmitől: egyik plasztikai beavatkozás követte a másikat, jóllehet pontosan tudta, hogy azokkal az egészségét kockáztatja. Big ma már magabiztosan és megingathatatlanul állítja, hogy neki vannak a legnagyobb mellei Európában. De hogy is nézett ki az extrém átalakulás előtt? 

Aztán nem bírt leállni a műtétekkel.

Végül a barnító kezelések következtek.

A glammodell a közösségi oldalán is mutatott fotót arról, hogyan nézett ki régen. A rajongói szerint felismerhetetlenné plasztikáztatta magát.

Az első plasztikai műtétemen úgy tíz évvel ezelőtt estem át. Időközben tetőtől talpig átalakultam. A legjelentősebb változás a kebleimet érintette. S bár nagyon örülök annak, hogy óriásiak a melleim, ha autóba ülök, nem tudom bekötni a biztonsági övet. A hátam nem fáj, rengeteget tornázom, éjszakánként pedig párnákat tuszkolok magam alá, ha a hasamon szeretnék aludni

– magyarázta Martina Big.

(Daily Star)