Hazafelé menet az elvileg plasztika-szűz (kivéve a ciciket), rasszista  humánbarbit, Valeria Lukjanovát brutálisan megverte két férfi. A modell a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy már régóta kap fenyegetéseket és október 31-én, odesszai otthonához közel támadta meg a két idegen, akik össze-vissza ütötték, az egyik pedig fojtogatta is.

A fényevő barbimodellt november 4-ig tartották bent a kórházban és a Daily Mailes képek alapján arca tele volt zúzódásokkal és kötésekkel. Fájdalmaira több napig erős gyógyszereket szedett. Ha minden igaz, Lukyanova már jobban érzi magát és túl van a nehezén.

A történet viszont itt még nem ér véget. Az E! Online és a Hollywoodlife is felvetette, hogy mi van, ha a 28 éves műlány egy újabb plasztikai műtét hegeit próbálja elfedni, és mindehhez egy komplett mesét talált ki és adott el a sajtónak. 

De miért lenne ciki a plasztika 2014-ben?

Cikinek nem ciki, csakhogy Valeria Lukjanova váltig állítja, hogy mellein kívül testének minden szeglete a természet ajándéka és 

Soha, de soha nem szabták át semmijét.

Ezt nehezen hisszük el. Az orra olyan szabályosra faragott, hogy ilyet még photoshoppal is nehéz megrajzolni. A smink persze sokat számít, de azért ennyit talán nem. Jó eséllyel már hiányoznak a lengőbordái a helyükről, vagy fűzőben ül be még a kádba is.

Távol álljon tőlünk, hogy gyanúsítgassuk Lukjanovát, mindenesetre a plasztikai műtét elmélete elég hihetőnek tűnik. Facebookjára úgy óránként posztol egy szupermű képet, a kórházas kálváriáról viszont valahogy elfelejtett jelenteni a rajongóinak.

Ha ennyi nem lenne elég, az eredeti cikkben még arról is beszélt, hogy lassan szakítani akar a barbikülsővel, mert iszonyúan megkedvelte az amazonokat és izmokat szeretne növeszteni. Egy kis orvosi segítséggel ez sem lehetetlen. Pár hónap múlva akár Xéna lehet Lukjanovából. 

Ön szerint mi történt?