horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez történt a VV7 első hetén

2014.11.23. 21:58

November 16.: A műsor elindul, mi percről-percre közvetítjük.

November 17.: Kiderül, hogy VV Dennis már a beköltözés előtt menthetetlen volt. VV Edina színre lép, ekkor még az tűnik a legérdekesebbnek, hogy Alekosz a példaképe. Holott!

November 18.: Laci rettentően szeretné a farkát valahogy Dóriba csempészni, de ez egyelőre nem jön össze.

November 19.: Kiderül, hogy Laci egy garázdasági ügy harmadrendű vádlottja, kísérettel kijárkálhat bíróságra. Ennél jóval érdekesebb, hogy a játékosok elkezdenek a szexuális szokásaikról beszélgetni. Ide kattintson a golyónyalogatástól, maszturbálási szokásokkal súlyosbított vallomásokhoz.

November 20.: Már Filmszínésznek Készülő Reni, és Rettentő Unalmas Dávid is beköltöztek. Laci alighanem meghúzta Dórit, ennek láttán Edina magához nyúlt. Kicsit hányingerünk van, de iszunk majd szódabikarbónás vizet, az segíteni szokott.

November 21.: Zsuzsa és Ádám is beköltöznek, mindketten egyszerűek, mint az ék. Fanni barnítókrémmel kenegeti Dóri nájlonmelleit, egy folyamatosan zsezsgő szatyor segítségével. A közelben tartózkodó férfiak enerváltan buziznak. Elhangzik az év párbeszéde is, végül feltűnik egy jóképű úszómester.

November 22.: Lezajlik a tévétörténelem első hónalj-ujjazása (miért?), maszturbálékony Edina meg azért sír, mert nem akarják megdugni.

November 23.: Mindenki haragszik mindenkire, Laci szerint Dóri  kurva. VV Dennis szerint  „az a baj, hogy itt senki nem akar kúrni. Aki akar kúrni, az meg...”. Szerdán valaki kiesik. 

A lényeget persze az alábbi videóban is megnézheti, amit okvetlenül ajánlunk.