Kim Kardashian 59 éves anyja, Kris Jenner nem sokáig búslakodott amiatt, hogy elvált a rettentő bizarr átalakuláson keresztülmenő férjétől, Bruce Jennertől. Ugyanis Kris Jennernek máris van egy új pasija, Corey Gamble, aki 33 éves, vagyis egy évvel fiatalabb, mint Kim Kardashian.

És 26 évvel fiatalabb, mint Kris Jenner.

Az E-Online forrása szerint ezek ketten egyébként még augusztusban ismerkedtek meg Spanyolországban, Riccardo Tisci divattervező 40. születésnapján.

És Gamble állítólag nagyon jó fiú, mert nem iszik és nem is bulizik, vagyis szerencsére van ideje nyugdíjas programokat csinálni a nála több mint két évtizeddel idősebb Kris Jennerrel.

Persze nem kérdés, hogy miért jött össze a 33 éves férfi az 59 éves Jennerrel:

Gamble-ről viszont azon túl, hogy nagyon jófiú, egyelőre nem sokat lehet tudni. Csak annyit, hogy korábban dolgozott Justin Bieber menedzserének. De hogy most mivel foglalkozik, és mégis hogy a fenébe került ennyire közel Jennerhez, az még nem derült ki.

De a fentieknél is érdekesebb, hogy a Kardashian családban nem csak Kris Jennernek van új pasija, hanem legkisebb lányának, a már 17 évesen szanaszéjjel műtött arcú Kylie Jennernek is. Méghozzá a pletykák szerint a 25 éves rapper, Tyga.

Vagyis nem kell sokat számolgatni ahoz, hogy kiderüljön:

míg anya és lánya közt 42 év a korkülönbség, addig pasijaik közt csupán 8.

És még egy viszonylag érdektelen fun fact így  végére: Kylie Jenner korábban Justin Bieberrel is kavart . Azzal a Justin Bieberrel, akinek a menedzserének dolgozott Corey Gamble, Kris Jenner anyja.