Tíz évvel ezelőtt történt valami. Elindult a Big Brother és megkezdődött a magyarországi trash érája, ami megállíthatatlanul kielégít egy ősi vágyat: a kukkolást. Még az is nézi a valóságshow-kat, aki nem akarja. Kár tiltakozni ellene. Minden Való Világ, vagy Éden Hotel, esetleg Aranypart széria után feltesszük a kérdést, hogy

jöhet-e még ennél durvább, van-e ennél lejjebb?!

És van. A VV7 hónaljujjazása mondjuk egy mélypont volt, viszont nagyon várjuk, hogy mi jöhet még. De addig is, íme a lista a legdurvább karakterekről és veszekedésekről, amiknél értetlenül ültünk a TV előtt, hogy ilyen nincs. De van. 

Alekosz monológja

Alekosz repertoárja gyakorlatilag kimeríthetetlen. Nehéz kiválasztani a legjobb momentumot, amikor a VV4-ben csak úgy nézett a többi villalakó, hogy ki ez az ember. Hát ő bizony Nagy Alekosz, aki Terminátor és Rambó is egyben. 

Baukó Éva keresztülgurult a stúdión

Még mindig a Való Világ 4 és egy olyan karakter, aki annyira ösztönlény, hogy valószínűleg át se futott az agyán, hogy okos gondolat-e a földhöz vágnia magát és pörögni egy kicsit a padlón. De, ha gurulni kell, akkor gurulni kell. 

Amikor Cristofel fordítva gyónta meg, hogy sokat fingik

Egyszer volt, hol nem volt, volt nekünk egy Cristofelünk a VV5-ben, aki a következő mondatot hagyta az utókorra:

Na mivan öcsém?!

Meg persze azt a jelenetet, amikor jókeresztény módjára meggyónta a bűneit a villában. Csakhogy fordítva tette mindezt és a legnagyobb bűnnek azt érezte, hogy túl sokat pukizik, ami nem szép dolog. 

Aurélió és az ő pöcse

Helikopter. Ennyike.

VV Iza és VV Krisztián világhírű köpködése

Még mindig VV és még mindig döbbenet. Amikor már azt hinnénk, hogy immúnisak vagyunk az ordibálásra elképesztően primitív jelentekre, akkor jött Koch Izabella és Bata Krisztián, akik a veszekedés olyan kulturált formáját választották, hogy arcon köpték egymást. De nem álltak meg egy köpetnél. 

A hónaljujjazás

Ez tényleg a legfrissebb sokk, amit a Való Világtól kaptunk. Maci jobb híján Fanni hónalját próbálta kielégíteni, de annyira mégsem lehetett sikeres az akció, mivel Fanni inkább Dennishez fordult. És neki levette a bugyit is. 

És akkor jöjjön egy kis Viasat3, merthogy ott is voltak ám meghökkentő jelenetek. Például az Éden Hotelből átmentett Aranypart Niki, akinek paplan se kellett a szexhez, büszkén vállalta, hogy mit művel a négy fal között. Ott volt az Éden Hotel második szériájának Krisztiánja, akinek a szemöldök mozgása és intelligens tekintete megér egy gifet. 

És búcsúzóul emlékezzünk meg Éden, egyben Aranypart Leviről, aki a már az Éden Hotelben is erősen kezdett. Ott a teraszról hányt le, amit az Aranypartban a bőröndjére cserélt. Majd az akció után beleült a produktumba.