Gyötrelmesen nehéz volt kiválasztani ezt a négy hölgyet, mert szerencsére jó magyar csajokból idén sem volt hiány. Így hát osztottunk és szoroztunk, és arra jutottunk, hogy olyan lányokat választunk ki, akik tényleg megdolgoztak a formás alakért, és önök is szerettek olvasni róluk (legalábbis statisztikáink szerint).

Németh Dorottya fitneszvilágbajnokról idén akkor írtunk először, amikor kiderült, hogy egy vámpíros filmnek, konkrétabban a Vámpírnaplóknak köszönheti csúcsformáját és jelenlegi boldogságát. Egy magára tetovált idézet ugyanis mindig emlékezteti rá, hogy mi is igazán fontos számára. Ezért elvált férjétől, leadott jópár kilót és fitneszvilágbajnok lett. Nem mellesleg idén számtalan lányt készített fel fitneszversenyekre, aki szép eredményekkel szerepeltek. 

Czine Szilvia egy év kihagyás után tért vissza a versenyzői világba, és rögtön egy hatalmas győzelemmel indított a Hegyvidéki Fitparádén. Czine egyébként nem szokásos módon edz, és nem csak a súlyokat emelgeti. Edzőjével, Tóth Zoltán „Tozó"-val kombinálják a súlyzós és a saját testsúlyos edzéseket. 

És íme egy negyven éves hölgy, akit méltán emlegetnek a fitneszvilág szexszimbólumának.Timea Majorova nem kakukktojás, bár Los Angelesben él, apai ágon félig magyar. És hiába anyuka, ilyen fitt és lendületes 40 évesen is: 

Regős Lilit korábban a világ legjobb testű nőjének választották, ám kitartását mi sem bizonyítja jobban, hogy idén őt tartották a legesélyesebbnek az Indiában tartott WBPF amatőr testépítő és fitneszvilágbajnokság fitmodell kategóriájában, azonban az élet közbeszólt, belázasodott és szörnyen beteg lett a verseny előtt. Mégis kifutóra állt és negyven fokos lázasan a második helyre küzdötte fel magát. 

Bár nem fitneszversenyző, ne felejtsük el az idei év legnagyobb meglepetését sem, a Miss World 2014-es versenyén második helyezést elért Kulcsár Edinát. Akinek bár az orra tutira nem eredeti, formás alakjáért ő is megdolgozott.