Annyi mindent történt az évben, hogy nehéz lenne az összes szakítást és válást fejben tartani. Éppen ezért leltárt készítettünk, és összeszedtük a legfontosabb szerelmi drámákat.  

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Rögtön a első párnál belecsapunk a lecsóba, merthogy Lawrence körül zajlott az élet. Még nyáron szakított Nicholas Houlttal, akinek az volt állítólag a legnagyobb baja, hogy Lawrence a világ egyik legnépszerűbb színésznője. Azóta persze Jennifer Lawrence továbblépett. Gwyneth Paltrow exével jött össze

Chris Martin és Gwyneth Paltrow

Tíz év házasság után, március végén jelentette be a pár, hogy inkább külön utakon folytatják. Még nyáron úgy tűnt, adnak egy utolsó esélyt a kapcsolatnak, de nem sikerült megmenteni a dolgot. A színésznő azóta a Glee egyik alkotójával jár, Chris Martin pedig Jennifer Lawrence-nél kötött ki. Bár az utóbbi kapcsolatnak is lehet, hogy vége, vagy nem. Bonyolult dolog ez. 

Jennifer Lawrence és Chris Martin

A Coldplay frontembere augusztus óta randizgat Lawrence-szel, de olyan nehéz volt kinyomozni, hogy összejöttek, hogy egyáltalán nem biztos az se, hogy szakítottak. Október végén pletykálták, hogy Chris Martin túl jóban maradt exfeleségével, ami a színésznőnek nem tetszett és kiadta az útját. De nagyon úgy tűnik, hogy nem is igaz, és a szakítás csak egy jól időzített reklámfogás volt. Jennifer Lawrence-t még Gabe Polsky rendező-producerrel is hírbe hozták, de továbbra is az a hivatalos verzió, hogy a színésznő és Chris Martin ég együtt vannak. Vagy nem. 

Antonio Banderas és Melanie Griffith

Banderas és Griffith 18 évig voltak házasok, és júniusban jelentették be, hogy el fognak válni. A színész több nővel is vigasztalódott, de azért látszik rajta, hogy megviselte a válás. A San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválra lefogyva, táskás, és meggyötört fejjel érkezett míg volt felesége egyre jobban néz ki, és úgy fest, hogy teljesen kivirult

Mama June és Sugar Bear

Honey Boo Boo böfögő és fingó anyja tavaly májusban ment hozzá Sugar Bearhez. A pár kicsivel több mint egy évig húzta. Szeptemberben Sugar Bear félrelépett, Mama June pedig olyan férfiakkal kavar, akik lányait molesztálták. Október végén törölte a TLC a világ legigénytelenebb műsorát, mert anyuka egy börtönviselt pasival randizgatott, aki orális szexre kényszerítette Mama June legidősebb lányát még 8 éves korában. A történet itt még nem ér véget, ugyanis a reality sztár egy másik gyerekének egy másik gyerekmolesztáló az apja. 

De még mindig nincs vége a sztorinak. Mama June a botrányok után most visszatérne volt férjéhez. A frigyet azzal is ösztönözték, hogy a párnak egymillió dollárt ( majdnem 258 millió forint) ajánlottak egy házipornóért. Szerencsére Mama June azonban nem vállalta a dolgot. 

Wiz Khalifa és Amber Rose

A kopasz modell, Amber Rose szeptemberben döntött úgy, hogy elválik a rappertől. Wiz Khalifa nemcsak hülyére csalta a feleségét, de Rose rá is nyitott, amint szerető férje épp egy ikerpárral volt az ágyban. Az eset után inkább a válás mellett döntött. 

Britney Spears és David Lucado

Spears 17 hónapot húzott le David Lucado mellett, akinek az lett a veszte, hogy egy pornóssal kavart. Az énekesnő kiheverte a szakítást, és már új fiújával dicsekszik a Twitteren és az Instagramon is, meg összehozott egy ilyen címlapot. Valahogy

Robin Thicke és paula Patton

Paula Patton 8 év házasság után elégelte meg, hogy férje férje összevissza csalta. Miután végigdugta az énekes a Blurred Lines sikereit, amihez egyébként nem sok köze volt, kézzel lábbal próbálta visszakönyörögni magát, de hiába. Aztán végül Thicke feladta a könyörgést, és kikötött egy 19 éves modellnél, aki már most nagyon szeret meztelenkedni

Ön megszavazhatja, hogy kik jöjjenek újra össze. Nem garantáljuk, hogy egyesítjük a nyerteseket, de megpróbáljuk. 

Kik jöjjenek újra össze?