Igen, ennek is vége van. Szerencsétlen Chris Martin pár hónapon belül kétszer is szakított – először feleségével, Gwyneth Paltrow-val, aztán most a nála 13 évvel fiatalabb Jennifer Lawrence-szel, akivel amúgy nem is nagyon vállalták fel kapcsolatukat.

A People névtelen forrása azt mondta, hogy a szakítást a 24 éves Lawrence kezdeményezte.

Jennifer Lawrence és exe, Nicholas Hoult valamikor a nyáron szakítottak, és augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy a színésznő és Chris Martin, vagyis a Coldplay frontembere közt van valami.

Szeptemberben Jennifer Lawrence az együttes egyik Las Vegas-i fellépésén is ott volt, október vége felé pedig látták is őket együtt, közvetlenül azután, hogy Chris Martin és exfelesége, Gwyneth Paltrow együtt vacsoráztak.

És egyre gyanúsabb, hogy a bajok valahol akkor kezdődhettek, ugyanis készült pár fotó arról, ahogy Gwyneth Paltrow megsimogatja (!!%!) Chris Martin arcát. Simán lehet, hogy ez már sok volt Jennifer Lawrence-nek, úgyhogy gyorsan dobta is az énekest. Legalábbis a MailOnline egyik forrása szerint Lawrence már nagyon nehezen viselte, hogy Chris Martin és Gwyneth Paltrow a szakításuk ellenére is eljátsszák a boldog családot. Pedig Lawrence állítólag már az anyjának is bemutatta Chris Martint.

Aztán lehet, hogy nem is a féltékenység volt a probléma, hanem az, hogy Lawrence rájött, hogy

a Coldplay rossz.

De még ennél is valószínűbb, hogy az egész csak egy nagy reklám, mivel Jennifer Lawrence új filmje, Az éhezők viadala: A kiválasztott első része pár héten belül mozikba kerül, és kellett egy kis felhajtás.

Pedig sanszos, hogy a filmet amúgy is embertelenül sokan fogják megnézni. Lawrence körül amúgy enélkül is óriási mostanában a felhajtás, mivel ő volt azon celebek egyike, akiknek mindenki láthatta a meztelen mindenét a fappeningnek köszönhetően. Lehet, hogy ez volt a baj?

Ön szerint mi volt az ok?