A vasárnap kiesett exvillalakó állítása szerint még nem olvasott újságot, ami nem nagy baj, hiszen addig lesz csak jókedve, míg nem szembesül néhány dologgal. Hogy Fannikának ne kelljen összevissza kattintania a bulvárlapokban, összeszedtük számára a legfontosabb híreket, amitől -szavaival élve - biztosan offon vagy trottyon lesz. 

Láttuk a punciját

Bár Fannika a végsőkig kitartott a popitakaró mellett, mert nem akarta, hogy minden perverz őt lássa (ráadásul ingyen), egyszer-kétszer csak kivillantak mindenféle dolgok. Konkrét puncivillanás is történt, ide kattintva visszanézheti. 

Ribancnak tartják a nézők

Az exbutikos nem egyszer hangsúlyozta, hogy attól, hogy kamerák előtt dug Dennissel, és faszán, lazán, de igazán lecuppantja a lakótársát pár perc szolizásért, még nem tartja magát ribancnak. A témában nem reprezentatív felmérést végeztünk, olvasóinkkal megszavaztattuk, ők pedig úgy döntöttek, hogy de, bizony Fanni a legnagyobb ribi a VV7-ben

Ő a VV-történelem legalpáribb nője

Nem lehet büszke arra az eredményre sem, hogy szintén nézői szavazatok alapján ő a Való világ történetének legalpáribb nője. Pedig elég erős a mezőny, közönséges viselkedésben olyan játékosokat gyűrt le, mint például Baukó Éva, Iza és Teó. 

Dennisnek csak dugásra kellett

A lány nemrégiben bevallotta, hogy szerelmes Dennisbe, sőt, később azt is nyilatkozta, hogy gyereket szeretne a férfiak legnagyobb szégyenétől. Kíváncsiak vagyunk arra, mennyit fog változni a véleménye azok után, ha ide kattintva elolvassa, hogy a faszinak mindössze pár hónap potyadugást jelentett, ami kettőjük között történt. 

Nem büszke rá az anyja

Nem is nagyon értjük, hogy ezek után hogyan is gondolja azt, hogy büszke rá az anyja. Ismét el kell keserítsük: a kedves anyuka elképedve nézte végig a lánya viselkedését a műsorban, teljesen kiborult, Dennist pedig kifejezetten utálja. Okkal.