Akkor most ki kivel van?

Párok:

Apolka - Péter

Adrienn - Patrik

Snjezana - Milán

Mariann - Bence

Nóra - Loki

Távozó:

Naomi

Az Éden Hotel harmadik párválasztós-kiejtős ceremóniáján Naomi esett ki a játékból, az új lány, Snjezana, ugyanis Milán mögé állt és mivel védettsége van, a fiúnak nem is kellett választania. Azt, hogy kik maradtak párban, oldalt tekinthetik meg.

Ez történt még az adásban

Ébredés után Adriennek meg kellett hallgatnia, hogy tulajdonképpen aláírta a halálos ítéletét azzal, hogy előző este érzékeny búcsút vett a társaitól, így az új lány tudni fogja, hogy mi a gyenge pontja.

Hogy még jobban megforgassák a kést a lányban, a szerkesztők a ceremónia előtt Snezit randira küldték Patrikkal és Milánnal. Közben a szálláson a lányok búcsút vehettek egymástól, hiszen egyikük este pakolhat. Adrienn Apolkával borult össze, Nóri pedig Naomival. A randi után pedig kiderült, hogy Snezi és Mariann "nagyon érzi egymást".

Párválasztó előtti kötelező kérdez-felelek körben kiderült, hogy Nóri szépségszalont nyitna, ha nyerne, hogy Lokit régen átverték csapattársai, és ez mély nyomokat hagyott benne, és hogy Snezinek rosszulesik, hogy ki kell ejtenie valakit. Ah. 

Miután visszatértek a ceremóniáról,  megint volt némi aljasodás a bárpultnál. Patrikot úgy locsolták fel, majd dobták bele az ágyba. Utána persze kitámojgott a mosdóba, és ott is aludt el. 

Ja, hétfőn jön az új lakó, Gergő. 

Ez történt a héten

Az utóbbi napok legérdekesebb eseménye Snjezana, vagyis Sneci beköltözése volt, akiről a követekzőket kell tudni:

  • revütáncos;
  • a Jukebox Babiez egyik tagja volt!;
  • szerepelt már a Shopping Királynőkben is;
  • rettentő nagy műmellei vannak;
  • védettséget kapott – vagyis nem eshetett ki a játékból azonnal –, mert sikerült egy nap alatt megcsókolnia valakit az Édenben.

Adrienn ki is borult kicsit, mert Sneci közölte, hogy igazából eléggé szimpatizál Patrikkal, és akár párjául is választaná. Azzal a Patrikkal, akivel Adrienn nagyon furcsa, szexuális jellegű dolgokat csinál.

Ezeken felül kiderült, hogy Mariann(a) képes a nevetésre: hétfőn játékosoknak, találomra kialakított csoportosításokban, jellemezniük kellett egymást, és ki kit jellemzett, azzal jöttek össze párnak, borítva az eddigi állásokat.

Kedden white party volt, villantak a seggek, szerdán meg a helyzeti előnyből induló játékosok egyike-másika volt olyan hülye, hogy kifecsegteja, igazából nem is így vagyunk párok! Csütörtökön pedig bekövetkezett a már emlegetett dráma.