Amikor celebek könyveit olvassuk, néha úgy érezzük, hogy valójában ugyanazt a végtelen hosszú könyvet tartjuk a kezünkben. Azt az önéletrajzot vagy beismerő vallomást, amely végigköveti egy megtört lélek szomorú utazását a felhőtlen vagy nem éppen rózsás gyermekkorból egyenest a celebek magasra törő világáig, teli vannak általánosításokkal vagy hatalmas megmondásokkal a pénzzel, szerelemmel, élet nagy dolgaival kapcsolatban.

Összegyűjtöttünk hát pár celebek által írt könyvet, és készítettünk belőlük egy kvízt, hogy lemérjük, vajon csak mi nem tudunk néha különbséget tenni a nagy megmondások között, vagy ön sem? Az idézetek Kelemen Anna, Sáfrány Aleska Emese, Damu Roland, Majka és a könyveladási listák papnőjétől, Oravecz Nórától származnak, aki annyiban lóg ki a kvízünkből, hogy neki nem életrajzi, hanem csak nagyon életrajzinak tűnő (de hát ki tudja) könyve van.

Hajrá!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »