Az egy dolog, hogy Amerikában könnyebb egy rakás tehetséget összeszedni, elvégre 320 millió emberből lehet válogatni, de ettől még igaz, hogy fényévekkel színvonalasabb a műsor, Király Viktor eszméletlenül tehetséges emberek közé került, akiket nem lesz egyszerű legyőzni. De egyelőre sínen van, már nincs sok hátra az élő műsorig, hiszen a párbajon is ő jutott tovább. 

A műsor egyik legnagyobb erénye, hogy rendkívül erős a zsűri. Nálunk valahogy nem jött össze a mentorok kiválasztása (Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás). Oké, hogy Adam Levine-nel nehéz versenyezni – Pharrell Williamsről nem is beszélve –, de meg lehet nézni a Sztárban Sztárt, ott sem ül Gwen Stefani a székben, mégis szórakoztató a zsűri.  

Hány versenyzőt tud felsorolni az itthoni Voice-ból?

Pál Dénesen kívül. Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktor döntőzött, de igazán csak Pálnak sikerült befutnia. Az amerikai Voice még mindig az elején tart, viszont minden adás egy szuper döntővel ért fel az eddigi produkciók alapján. Az lesz a legjobb, ha bemutatjuk, kikre lesz érdemes odafigyelni a következőkben, akiktől tarthat Király Viktor. Mert fel kell kötni a gatyát! Bár ez az a műsor, ahol a kiesés egyáltalán nem számít kudarcnak. Nézze csak meg a párbajokat!

Jordan Smith a verseny egyik nagy esélyese, várható volt, hogy nyeri a párbajt. Ez a döntő? Még mindig nem.

Kire tenne nagyobb összeget?

Király Viktorhoz hasonlóan többen már profik, nem először állnak színpadon. Braiden Sunshine és Lyndsey Elm nem tartoznak közéjük.

És a végére egy párbaj Blake Shelton csapatából.

Ha lemaradt volna, idetesszük Király Viktor és Cassandra Robertson videóját. A frissen feltett számokból egyébként messze Királyékét nézték meg a legtöbben. Az élő műsor előtt már csak a knockout-kör van hátra, ahol szintén a csapatársakkal kell versenyezni, azzal a különbséggel, hogy a versenyzők egyedül énekelnek.