GettyImages-166357349

Charlie Sheen testápolóval kenegette a nőit, hogy jobban csússzanak

2015.11.26. 15:20 Módosítva: 2015.11.26. 15:22

Pont olyan, mint amilyennek elképzeli. Sok kokain, sok pia, sok pornós. Steve Han, Charlie Sheen egykori személyi asszisztense pakolt ki nem sokkal a színész HIV-botránya után, hogy kell elképzelni egy napot Sheennel, hogyan vallotta be neki, hogy beteg. A Daily Mail interjúzott a diszkrét az asszisztenssel.  

Steve Han 2011-ben már együtt dolgozott Sheennel, akinek később a bizalmasa lett. Ahogy azt sejtettük, a színésznél durva bulik voltak, ömlött a kokain és a pia, Sheen több pornóssal is körbevette magát. Az egyik bulin kicsit túlpörgethette a drog, hát felajzottan hadonászott egy késsel. A performansz keretein belül megvágta magát, és azt ordítozta, hogy tigrisvére van. Az egyik barátja próbálta viccből megérinteni a a sebet, de Sheen megakadályozta: 

Ne nyúlj a véremhez, ne nyúlj a véremhez, ezt én elintézem.

Han elmondása szerint így üvöltözött a színész, nyilván már tudta, hogy HIV-pozitív. Ekkor még a legközelebbi személyzetet sem avatta be a titokba. Egy másik, hasonlóan visszafogott estén mondta el az asszisztensének, hogy mi a helyzet. Han összeveszett a biztonságiakkal, elsírta a színésznek a gondjait, aki rávilágított, hogy ő egy kicsit nagyobb szarban van. 

Kibökte, hogy 'HIV-pozitív vagyok, elbasztam.'

mondta a lapnak Steve Han. Majd hozzátette, milyen jó barátok is lettek. 

Közelebb kerültünk egymáshoz, úgy éreztem, jobb barátok lettünk ezután. 

A nagy kitárulkozás után pár évvel viszont már szívesen beszélt az intim pillanatokról a volt személyi titkár. Ezután Han dolga volt, hogy Sheen mindig beszedje a piruláit, amiktől étvágytalan és mogorva lett. Hiába jött minden nap 1500 dollárért, azaz 441 ezer forintért egy saját séf, a színész hozzá sem nyúlt az ebédhez. 

A pornósokról meg annyit, hogy négy hölgy egyszerre nem is számított szokatlannak, de Sheen azért nem szexelt mindenki előtt, zárt ajtók mögött töltötte el velük az időt, akár egy úriember. Han pedig szépen szállította a tonnányi testápoló krémet, amit Charlie Sheen síkosítóként használt. Állítólag tetőtől talpig bekente a lányokat, hogy jobban csússzanak. A pornósoknak, prostiknak eleget fizetett, és mindig tisztességesen bánt velük. Volt, hogy a most 34 éves Steve Han szállította haza a nőket, akik olykor túl síkosak lettek az ipari mennyiségű krémtől.

Panaszkodtak is rendesen, mennyire ragadnak.

Hát, valamit valamiért. A személyi asszisztens privát képeket is megosztott a Daily Mail szerkesztőivel, ide kattintva azt is megnézheti, Charlie Sheen hogyan ül egy szekrényben. Igazi jóbarát, aki örökre elfelejtheti a személyi asszisztensi pályát.