Kezdjük azzal, hogy minket mindig, minden körülmények között a kritikus szeretet vezényel, de kizárólag a celebek és a világ dolgai felé. Olvasóinkat ugyanis kritika és feltétel nélkül szeretjük. Ezért van bennünk az a folyamatos törekvés, hogy a rajtunk átfolyó információt a lehető legmegfelelőbb címmel próbáljuk önöknek átadni.

Az információs szupersztráda azon sávjában azonban, ahol mi száguldunk, néha olyan erős a kontent, hogy minket is megzavar. Ilyenkor hiperkreatívak leszünk, és ennek eredményét, vagy legalábbis egy részét az alábbiakban újra átélhetik. Higgyék el, mindezzel kizárólag az ÖNÖK KEGYEIT KERESTÜK.

Nem könnyű maradéktalanul visszaadni azt a rengeteg pucér bőrfelületet, amivel naponta szembesülünk, például amikor Kim Kardashian bimbója újra támad, vagy Sajnos Miley Cyrus vaginája nem tágít, vagy épp Cicik keveredtek a mellizmok közé a Life Ballon. Van, hogy az ilyenkor felmerülő kínzó kérdéseinket is őszintén megosztjuk, mert hát Meddig nőhet még a celebnők segge? Higgyék el, a Kardashian család nekünk is nagyon megterhelő, és általában akkor adjuk fel, amikor Kim Kardashian főleg ájultan reklámoz energiaitalt ebben a szürreális rövidfilmben, vagy amikor Kim Kardashian annyira terhes, hogy az orrára hízik, ezért koszos az arca is.

 De van, hogy a végén már annyira nem vagyunk tisztában a testrészekkel, hogy úgy döntünk, Akkor most számoljuk össze együtt, hány foga van Kulcsár Edinának, és már azt sem tudjuk, hogy Kié ez a comb kutyával, miközben azért sejtjük, hogy John Mayer talán tekert egyet Katy Perryn.

Abban viszont már majdnem biztosak voltunk, hogy Cameron Diaz vagy terhes, vagy megy valahova, azt pedig már tényként sajnáltuk, hogy Viaszfejjárvány úrhodik el kedvenc celebnőink fején.

Sokszor annyira bizarr események zajlanak a világban, hogy a puszta tények leírása is elképesztő címekhez vezet, mint amikor 30 év után, agresszív anyák szálltak szembe a műanyagflamingó-tolvaj maffiával, vagy amikor Faszikám sétált a kanyonban, aztán egyszer csak, hopp, Justin Bieber elkezdte neki kiönteni a lelkét. Mondjuk elég rémes lehetett, de nem annyira, mint mikor A melleivel haknizott a brit celebnő, aztán leesett a színpadról, vagy az a nap, amikor Megette a porszívó a koreai nő haját.

Először nehezen dolgoztuk fel, hogy Kritikus szintre jutott a kolbászbűnözés Magyarországon, és nagyon megdöbbentünk azon is, hogy Melltartó nélkül menekül az izlandi macskatolvaj, de arra már végképp nem számítottunk, hogy A rudi bűvöletében élő tolvaj letartóztatásához az eldobált csomagolás vezetett. Az pedig egyenesen lesújtó volt, hogy kiderült: A falu neve miatt nem tudják eladni a Pinafaszfalvai házat.

Állatok iránti elkötelezettségünket hiábavaló lenne tagadni, ezért minket is nagyon megérintettek a Felkavaró hangok: amikor egy sün pánikrohamot kap az orvosnál. Annak nagyon örültünk, hogy Túl van a talp-plasztikán a nyíregyházi kaffersas, és izgatottan kértük, Felejtse el milyenszínű ruhát, itt a hovamenő macska! Természetesen azt sem tartottuk magunkban, hogy Ha mindig is díszes macskasegglyukat akart látni, itt a lehetőség, és nem titkoltuk el azt sem, hogy  ZX X `````````qz h bum8 zx - üzeni a történelmi jelentőségű csirke.

Hát hülye maga, hogy kutya helyett nem vízidisznót tart?- érdeklődünk egyszer egy kissé agresszívan, de arra is kíváncsiak voltunk, hogy Miért nem beszélget többet a libájával? Illetve alkalomadtán olyan kérdéseket is feltettük, mint hogy Meghabonyozta már a macskáját? vagy hogy Tudja, mi a közös a macskaalomban és a szempillagöndörítőben?

Mindenképpen szerettük volna, hogy megtudja: Ez a macska okkal került idegállapotba az őt szívató varjútól, már csak azért is, mert néha mi magunk is feltoltuk idegre a dolgokat.  Mert például igen megrázó, ha A szar Air Race-re mennék, de egy szar kólát sem kapok a szar vasárnapon.

Sőt, volt, hogy eljött a pont, amikor mindössze annyit tudtunk mondani: Csak akkor töltse ki ezt a kvízt, ha szarik mindenre.

Még szerencse hogy jön egy új év!