Azaz Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolatát. A héten buktak le, amikor alig pár nappal Swift szakítása után romantikáztak a Rhode Island-i tengerparton. Még úgysem számított senki erre a fordulatra, hogy Hiddlestonék egy óriásit táncoltak a MET-gála után a Bring Em Outra

Illetve ez nem igaz, egy kaliforniai lány már két éve összehozta őket.

Egy Jennifer Stanley nevű 22 éves lány 2014-ben írt egy fiktív történetet Wildest Dreams címmel, ami megegyezik Swift egyik számának címével is. A sztori szerint Hiddleston a MET-gálán nézi ki magának a 26 éves énekesnőt, az estét Swiftnél folytatják, visszavonulnak szexelni. Utóbbit nem tudjuk megerősíteni, de annyi stimmel, hogy a 35 éves színész a gálán flörtölt először Swifttel. 

Stanley gyakorlatilag találomra bökött rájuk. Hiddlestonért odavan, szóval miért ne rakja egy párba az egyik kedvenc énekesnőjével?!

Tudtam, hogy különböző területeken dolgoznak. Igazából sose kereszteznék egymás útját, úgyhogy Google-n rákerestem, mi lehet az az esemény, ahol mégis összefuthatnak. 

– mondta Jennifer Stanley a Daily Mailnek. Így esett a választás a MET-gálára, és bejött. 2016 májusában tényleg találkoztak, flörtölek, júniusra pedig kiderült, hogy több is van közöttük. 

A Twittert persze azonnal elárasztották a Hiddleswiftes mémek. Vagy legyen Taytom? Kinek melyik tetszik, lehet válogatni bőven. 

Pedig tudhattuk volna. Swift túlságosan meglepetten néz az ajtóban, mint aki lebukott. Vakok voltunk, Idris Elba elterelte a figyelmet. 

Amikor Hiddleston már készült valamire. 

De mire????

To get lucky loki!

A Marveles utalásokkal, viccekkel Dunát lehetne rekeszteni. 

De mi lett Calvin Harris-szel? 

Mi még Taylor Swiftet sajnáltuk a legelején, hogy már megint összetörték a szívét. Erre tessék, hamar kiderült, hogy az énekesnőt okkal hagyta ott a skót DJ. Mint minden érett felnőtt, Swift és Harris hamar reagáltak a szakításra. 

Kikövették egymást Twitteren, törölték a közös képeket Instagramról.

Ennyi, hivatalos. 

(Forrás: Buzzfeed, Daily Mail, Vogue)