Ez itt a 36 millió forintos kérdés.

Tény, hogy az eddigi Való Világok alatt egy nő se nyert. Ezért is lenne fontos - a jövőbeli szereplők kedvéért - kideríteni, hogy mi kell ahhoz, hogy ne egy pasi vigye haza a fődíjat. A fináléig több csaj is eljutott már, de ott valahogy elhasaltak.

  • Még Baukó Évának se jött össze, aki kétségtelenül az egyik legmeghatározóbb arca volt az akkori, VV4-es szériának, amit aztán Alekosz nyert meg.
  • Aurelióék döntője volt a leginkább nőközpontúbb, hisz a helikopterezés helytartójának Viki és Zsófit kellett szavazatokban túlszárnyalnia.
  • A 7. Való Világban Robin, Dennis és Dóri harcolt a végjátékban. Végül Robin nyert.

Nehéz Vivit bárkihez is hasonlítani, mert VV Fannihoz képest nem annyira harsány és messze nem olyan trágár. Talán még Dórinak voltak érdekes elképzelései a történelemről, hogy az egész egy kamu, mert például ott vannak a piramisok, amiket fix, hogy nem emberek építettek. Valahol meg VV6 Zsófi naivsága köszön vissza Vivi megnyilvánulásaiból és érzelgősségéből.

Legutóbb olyat mondott, amikor a szobában teljesen meztelenül pörörgve járkált, hogy szerinte az unikornisok is így szárítják meg magukat. Ő is száraz akart lenni, és nem akart törölközővel letörölni magáról a barnítót. Aztán a szellemi vetélkedőn se tudta leendőbeli bolygókutatóként, hogy a Nap a Földhöz legközelebb eső csillag. De a fotoszin(teti)tézissel is meggyűlt a baja. 

Korábban egy versmondást is elvállalt, aminek egy pityergős vallomás lett a vége.

Buta vagyok, mint a faszom. Nekem memóriás problémáim vannak.

Adatlapja szerint azért ő a Való Világ powered by Big Brother győztese, mert szívvel játszaná ezt a játékot, és ösztönösen benne van az őrült. Nehéz igazságot tenni. Segítsen!

Vivi tényleg ilyen, vagy csak tetteti?

Az előző adásban történt fogadásból megejtett paplan alatti ujjazás ott folytatódott, hogy Lóri végül elmondta Dinának. Egy-két dolog kimaradt, de azokra is fény derült, amikor az igazság órája nevet viselő "játék" keretein belül Dávid vallató tisztnek képzelve magát szegezte Lórinak az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Az is kiderült, hogy Lóri kicsit azért (is) koslat Dina után, mert tudja, hogy ŐT aztán folyamatosan követik a kamerák - tény, hogy eddig köré lehetett építeni a legtöbb adásba kerülő anyagot -, így ha vele van, akkor ő is biztos képernyőre kerül, a nézők megszeretik, stb. Végül amikor kettesben megbeszélték a dolgokat a sufniban, akkor ejtett egy könnycseppet, aztán Dina fátylat borított az egészre.