A Való világ 8 játékosai gyakorlatilag mind a 90-es években születtek, vagyis a legtöbben épphogy elmúltak húszévesek. Ez azt jelenti, hogy csupa olyan dolog történt a születésükkor, amire valószínűleg ön is úgy gondol, hogy de hát az csak pár éve volt...

Elmúlt 30? Akkor készüljön fel, mert most eléggé öregnek fogja érezni magát.

Tivy – 1988

A YouTube-vlogger a VV8 legidősebb lakója a 28 évével. Amikor ő született, George Michael Faith című slágerére és Rick Astley Never Gonna Give You Up-jára tombolt mindenki.

Krisztián – 1990

A 26 éves börtönviselt Krisztián akkor született, amikor Európában piacra dobták a Nintendo Game Boyt, illetve amikor Amerikában bemutatták a Reszkessetek, betörők! első részét.

Ati – 1991

A 25 éves Ati szülei a moziban nézhették meg a Beethovent, és bulizhattak a 2 Unlimitedre, ami ebben az évben alakult meg.

Dávid - 1991

Dávid szintén 1991-es, ami azt jelenti, hogy akkor született, mikor Madonna Justify My Love-ja sláger volt, és amikor Kevin Costner volt Robin Hood.

Zsolti – 1992

A 24 éves Zsolti akkor született, amikor bemutatták a Reszkessetek, betörők! második részét, illetve a Több mint testőrt Whitney Houston főszereplésével.

Mici – 1992

Mici szerencsés, mert akkor született, amikor a Mattel piacra dobta a Barbie-álomházát. Egyébként ugyanebben az évben jött ki a Red Hot Chili Peppers az Under The Bridge c. számával, és ekkor kezdték vetíteni Amerikában a Melrose Place-t.

Dina – 1993

A 23 éves valóvilágos, aki azzal üvölt, akivel csak tud, akkor született, amikor Csehszlovákia két önálló országra bomlott, és amikor a Magyar Televízión elindult a Szerencsekerék.

Evelin – 1993

Evelin születésekor mutatták be a Jurassic Parkot, és Jennifer Lopez is ekkor táncolt Janet Jackson That's The Way Love Goes című számához készült klipben.

Lóri – 1993

Lóri akkor született, amikor megjelent az Ace of Base Happy Nation című első albuma, illetve amikor Spielberg Schindler listáját bemutatták a mozik.

Viki – 1993

Viki pedig akkor, amikor a legnagyobb sláger Whitney Houston I Will Always Love You-ja volt, illetve amikor elkezdtek nyomozni Michael Jackson állítólagos gyerekmolesztálási ügyében.

Vivien – 1994

Vivien születésekor mutatták be a Forrest Gumpot, az Interjú a vámpírralt, Angliában pedig megalakult a Spice Girls!

Zseraldin – 1994

Amikor Zseraldin megszületett, Kurt Cobain meghalt, O.J. Simpsont pedig letartóztatták felesége meggyilkolásáért. Ugyanebben a filmben bemutatták az Oroszlánkirályt és a Ponyvaregényt.

Soma – 1995

Ez lesz az igazán durva, úgyhogy kapaszkodjon meg. Amikor Pumped Gabo gyúrós haverja született, akkor mutatták be a moziban a Toy Story-t. Sőt, ekkor volt sláger Coolio Gangsta's Paradise-a és Seal Kiss From a Rose c. száma.

Zsófi – 1995

A villából már kiszavazott Zsófi szintén csak 21 éves, ami azt jelenti, hogy akkor született, amikor piacra dobták a Windows 95-öt, amikor Mariah Carey legnagyobb száma a Fantasy volt, és amikor a moziban meg lehetett nézni a Pocahontast, a Mindörökké Batmant, a Hetediket és a Közönséges bűnözőket.