Amióta szeptember 19-én a színésznő beadta a válókeresetet, másról sem lehet hallani, olvasni, mint a hollywoodi álompár szétszakadásáról szóló fejleményekről. De mit is csináltak pontosan az elmúlt 9 napban?

Az biztos, hogy Angelina Jolie luxusvillába költözött a gyerekekkel. Bár most egy malibui házban laknak, de nem kizárt, hogy hamarosan Angliába költöznek. Ezt az is megerősíti, hogy a színésznő állítja: továbbra is órákat fog tartani a Londoni Egyetemen,  A nők, béke és biztonság című mesterképzés vendégtanáraként. Az egész világon egyedülálló képzés a nőkre és a nők jogaira helyezi a hangsúlyt. De ez csak 2017-ben indul. Így még megteheti, hogy együtt pizzázzon a gyerekeivel Los Angelesben.

Mindeközben Brad Pitt kicsit visszavonult a nyilvánosság elől, de annyira, hogy lemondta részvételét egy premieren is, mert nem akarta, hogy a rá irányuló figyelem élét vegye a filmbemutatónak.

Terrence Mallick filmje, Az Univerzum története egy hihetetlenül gyönyörű, egyedi IMAX-élmény mindenki számára. Rendkívül hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a lenyűgöző, ismeretterjesztő projektnek, de most az ismert családi ügyre kell fókuszálnom.

- írta egy közleményben.

Lassan már mindenki kommentálta a Brangelina-válást, de egyesek még csak most jutottak el addig, hogy kinyilvánítsák véleményüket. Például Jennifer Aniston férje, Justin Theroux, aki enyhe kényszer hatása alatt mondta a következőket.

Mint elvált szülők gyereke, csak annyit mondhatok, hogy ez szörnyű hír a gyerekeknek, erre mást nem is lehet mondani. Elég unalmas, hogy azt várják, mást mondjak a témában.

De Courtney Coxból is kierőszakoltak egy mondatot az üggyel kapcsolatban, amikor Jennifer Anistont szóba hozták.

Ez nem róla szól. 

-zárta rövidre a színésznő, aki elkeserítőnek tartja, hogy erről kell beszélni. Ebben nyilván igaza van, de ettől még biztos, hogy a Brangelina-válás egy jó ideig veti majd a hírhullámokat.

Jezebel, Daily Mail, People