Oltári hazugság lenne azt mondani, hogy a nemzetközi celebélet elsöprő fejleményekkel szórakoztatna minket ezen a szottyos szombaton, ennek okán a magyar hírességek után az ő kalandjaikból is adunk egy összefoglalót.

  • Amal Clooney emberi jogi ügyvéd Barcelonában ünnepelte harminckilencedik születésnapját apósa, anyósa, illetve férje, George Clooney társaságában (mindkettejüket borítóképünkön láthatja). Nem tudjuk, mit ettek, de egy Rooftop Smokehouse nevű étteremben voltak. És ezek szerint Amal Clooney egy évvel fiatalabb Shakiránál.
  • Dakota Johnson feles whiskyket fogyasztott A sötét ötven árnyalata című film forgatása során, a meztelen jelenetek felvételekor. Erről az E!Online-on olvasunk, és teljesen megértjük.
  • Kim Kardashian könyvklubot indít kedvenc nagyszájú modellünk, Chrissy Teigen közreműködésével. A fenékhangsúlyos vállalkozónő mindezt a Twitteren jelentette be. Az első kötet, amellyel foglalkoznak majd, az Embraced By The Light lesz, amelyet egy bizonyos Betty J. Eadie írt arról, milyen volt visszatérnie a klinikai halál állapotából. A Page Six szerint Kardashian először édesapja halála után olvasta el ezt a könyvet, de a mostani párizsi traumája miatt ismét hozzá fordult. Illetve a szerzőjéhez, ugyanis felvette vele a kapcsolatot.
  • Ugyancsak a Page Six írja, hogy Malia Obama is hivatalos volt a Csajok című sorozat utolsó évadának premier-partijára, részben azért, mert 2015 júliusában gyakornokként dolgozott a forgatáson. Állítólag hajnalig networkölt és bulizott, miközben nagyon vigyázott rá a titkosszolgálat, akinek valahogy azért sikerült beolvadniuk az ünneplő tömegbe. Erről képi bizonyítékunk sajnos nincsen, mivel az előző amerikai elnök lányát nem engedték fotózni. Úgyhogy a premierről legfeljebb az író-rendező-főszereplő Lena Dunham frizuráját tudjuk megmutatni, ami sokkal jobb, mint a régi.

Az adásból egyébként kiderült, hogy Vajna Tímea dohányzik (vagy más számára hordoz cigarettát a miniretiküljében), és Návai Anikót valamiért nagyon érdekli, hogyan telefonálnak a sztárok.