Mielőtt kifejtjük a címben tett állításunkat, muszáj felhívnunk a figyelmét Vajna Tímea legfrissebb Instagram posztjára. Igen, igen, természetesen még mindig azokkal a profi street style fotókkal szórja tele az oldalát, amit fogalmunk sincs minek, de Timur Emek készített róla, ezúttal viszont külön felhívnánk a figyelmet a kép alatti szövegre is.

Hát, ilyen ez a szerelem. Pedig mi már azt hittük, hogy Vajna Tímea számára már megszűnt létezni Andy Vajna. Nos, nagyon nem! Nézze azt a TEKINTETET!

Kevésbé megható, de annál viccesebb posztokkal folytatjuk. A Magyarországon forgató, olykor öngyilkossági kísérletekről tudósító Jamie Foxx például simán rendez futóversenyt luxusszállodákban is.

Hasonlóan emberi oldalát mutatta meg Michelle Rodriguez is, aki, ha éppen nem pasi, pont úgy tombol otthon zenére, akárcsak ön.

És akkor jöjjön végre Pink! Az idei Sziget szupersztárja tavaly decemberben szülte meg második gyerekét, aki a jelek szerint sehol és semmiben nem szenved hiányt. Ha Pink kirándulás közben nekiáll szoptatni és azt ki is posztolja, vélhetően nem sok baja van a nyilvános szoptatással.

Önnek se legyen!

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

 Mára ezzel a jó tanáccsal búcsúzunk!