Feltűnt? Mit csinált mostanában Vajna Tímea? Nem tétlenkedett az biztos, mert

Csak egy valami hiányzik: hogy hiányolná férjét. Tegyük félre a rosszmájúságot, lehet, hogy leveleznek, illetve az is egy elfogadható magyarázat a jelenségre, hogy a magánéletük nem feltétlenül tartozik a külvilágra, de a múltban ez nem így volt.

Az Instagramon január 9-ig kell visszamenni, hogy bármi jelét lássuk annak (leszámítva a filmügyi kormánybiztos feleségének vezetéknevét), hogy Vajna Tímea és Andy Vajna kapcsolatban áll.

😎 #afterparty #foxparty #daddycool

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Illetve itt van ez a február 10-i videó, amihez kár bármi megjegyzést fűzni.

Ezt megelőzően a karácsonyi pulcsis cukiskodás lett dokumentálva, ami szinte elveszik a tonnányi pózolós kép között. A Facebook ennél derűsebb képet fest, ott egy kicsit több az Andy-s kontent.

Bezzeg régen...

Decemberben Andy Vajna azt mondta, hogy 

Jöhet a baba.

A jelenlegi állapotokhoz képest, ami ráfogható a távkapcsolat nehézségeire, anno sülve-főve együtt voltak. Amikor Vajna indián törzsfőnöknek öltözött a céges bulin, felesége meg Wonder Womannek; amikor megosztották azt a bizonyos intim fotót; és még sorolhatnánk.

Most meg sehol egy #MISSYOUANDY, egy kósza screenshot arról, hogy skype-olnak, semmi, csak a nagy üresség.

Amikor Vajna Tímea bejelentette, hogy amerikai állampolgárságra vágyik, akkor azt is közölte, hogy 

Andy is gyakran jön majd, és én is rendszeresen hazalátogatok.

Lehetséges, hogy ezek a bizonyos látogatások nem lettek az Instagramon/Facebookon publikálva. De ha nem, akkor miért nem? Nem akarunk vad találgatásokba kezdeni, de ez a házastársa kapcsolat kicsit háttérbe szorult az elmúlt időszakban.