Emlékeznek még Castagno Claudia Raquelre, alias Csicsire, aki annak idején a Nyuszitánc című dallal robbant be a magyar köztudatba?

Na, hát ő képviselte idén Magyarországot a nyolcadik San Remo Junior nemzetközi énekversenyen május elején. (Ez hasonlít az Eurovíziós Dalfesztiválra, csak itt  6-15 éves gyerekek versenyeznek.) A 14 éves, jelenleg 8. osztályos lányt Marcellina, a szaxofonos énekesnő nevezte be, Csicsit ezek után pedig  szakmai zsűri juttatta tovább a döntőig.

A megboldogult Pimpinkin nyúl egykori gazdája most már egy igazán felnőtt produkcióval rukkolt elő: Arthur Hamilton Cry Me a River című dalát adta elő, a többi 24 finalistához hasonlóan pedig őt is a San Remo-i Szimfonikus Zenekar kísérte az Ariston Színház színpadán. 

Csicsi a mentora, Marcellina szerint maximálisan teljesített a színpadon, reméljük, a kinti zsűri is így látja majd, és valamilyen díjjal tér haza

– mondta a Velvetnek még az eredményhirdetés előtt a fiatal énekesnő édesanyja, Castagno Glória, Csicsi pedig a vártnak megfelelően

dobogós helyezést ért el, harmadik lett. 

Castagno Claudia Raquel jelenleg a kőbányai Harmat Általános Iskola tanulója,  szeptembertől viszont a Bartók Béla Zeneművészeti konzervatórium Jazz-ének szakának hallgatója lesz. A zene a vérében van, édesapja Castagno Luis Eduardo argentin származású énekes-gitáros, nagypapája pedig Garay Attila jazzénekes-zongorista. Csicsi Nyuszitánc szímű számát, ami 2008-ban jelent meg, eddig több mint 13 milliószor nézték meg a Youtube-csatornán.