Ultramegacukisággal kezdjük ma esti Instahíradónkat. Ha nem ismerné fel az úriembert, aki a családja új tagját, ezt a Skót lógófülű macskaállatot (becsületes nevén Mabelt) ölelgeti szeretetteljesen, akkor gyorsan eláruljuk, hogy a bátor Sylvester Stallone az. Elcsöppen a szív, kicsordul a könnycsepp. 

The newest family member! MABEL #pegkensscottishfolds

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Haladjunk tovább, és nézzük meg, miként készül Emily Ratajkowski a Cannes-i Filmfesztiválra

Cannes!

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Így. Tudjuk, hogy a Francia Riviérán jó idő van már ilyenkor, de tartunk tőle, hogy egy idő után fázni fog. Kivéve, ha mindvégig egy jachton ácsorog majd a tűző napon: 

🇫🇷

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Osvárt Andrea megmutatta, hogy nem csak a lábain tud várakozni, ha arról van szó. Érdemes megtekinteni a kommenteket, ha túl van a videón, mert fontos információkat tartalmaznak. 

Gáspár Győző a mai napon képes dokumentációval szolgált arról, ahogy kommandósok lepik el a házát. Felháborodását szavakba is öntötte, a kommentek alapján pedig tudni véli, hogy ki szabadította rá őket. 

A kép mellé írt szöveg a következő, szó szerint (ideírjuk, hátha út közben eltűnne): 

Egy kegyetlen nap képekben, a szomszéd készítettete! Köszönöm szépen, mintha egy igazi gyilkos lennék vagy egy kemény bűnöző! De ez Magyarország, komandosok fegyverrel és drogot, lőfegyvert kerestek nálam!

 Végül pedig a beígért Halle Berry fotó, amelyről első látásra azt feltételezhetnénk, hogy valaki meglepetésszerűen rányitotta a zuhanyzókabin ajtaját a színésznőre, de nem erről van szó. A kép mellé ugyanis annyit írt, hogy 

A szabadság számomra az, hogy nem félek.

I’ll tell you what freedom is to me. No fear. #NinaSimone

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Mára ezt tudtuk nyújtani, viszlát!