ITT az esküvői szezon, amit mi sem bizonyít jobban, mint Pippa Middleton grandiózus lagzija.

Körbenéztünk a celebvilágban, hogy az idei évben kiknél számíthatunk még menyegzőre.

Még Hollywood vagy a hazai hírességek esetében sincs semmi kőbe vésve. Lehet, hogy egyes sztároktól óriási hírverést és luxusszertartást kapunk, de előfordulhat  az is, hogy néhány esetben nagyon szemfülesnek kell lenni, mert a házasodó hírességek el akarják kerülni a felhajtást.

Mint például Beyoncénál, vagy, ha 2017-et nézzük, Amanda Seyfride esetében, aki márciusban titokban egybekelt Tom Sadoskival,  a titkos szertartáson pedig csak a kutyájuk vett rész a pároson kívül.

Utánajártunk, hogy mik lesznek 2017 esküvői trendjei:

Több esküvőszervező céget is megkérdeztünk, hogy szerintük milyen őrületek hódítanak idén idehaza. Elmondásuk szerint a pánt nélküli, testhezálló menyasszonyi ruhák 2017-ben is trendik, valamint az erdei, kerti esküvők és a rusztikus stílus még mindig nagyon közkedveltek. Az indusztriális stílus is keresett, népszerűek a geometriai formák, a letisztult színek, bronzzal és arannyal. Kevés virág és sok zöld az idei nyár slágere, ami a díszítést illeti. Egyre többen szeretnének degusztációs ételeket a megszokott magyaros fogások helyett.

  • A "soha nem lehet tudni, de sokan kíváncsiak rá" kategóriába esik Miley Cyrus, aki megújította eljegyzését Liam Hemsworth-szel. apja pedig az Instagramján közzétett fotójával kisebb pánikot keltett, hogy lemaradt a világ a nagy napról. Aztán kiderült, hogy a visszafogott fehér ruha az új albumnak szólt. Ha az énekesnő habitusát vesszük alapul, biztos nagyívű, polgárpukkasztó eseményt fog prezentálni. 

Whoa! Don't jump the gun. Been at work #StillTheKing Glad to see so many love @MileyCyrus the same as I do #happy

Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) által megosztott bejegyzés,

  •  Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley tavaly tartotta az eljegyzését, és azóta is arról suttog egész Hollywood, hogy idén végre az igent is kimondják, arról nem is beszélve, hogy érkezik a baba. A kérdés, hogy a pici érkezése előtt vagy után szeretnének házasságot kötni. 
  •   Ricky Martin és Jwan Yosef még 2016-ban eljegyezték egymást. Ugyan az időpont hivatalosan még nincs kitűzve, de ha tartják magukat a szokásokhoz, nagy az esélye, hogy még idén egybe is kelnek. Egyébként nagyon modern módon ismerkedtek meg, a műgyűjtő énekes az Instagramon követte be Yosefet, aki képzőművész. Beszélgettek online, találkoztak, majd egymásba szerettek. Igazi 21. századi love story. Várjuk az i-re a pontot, állítólag világra szóló lagzit szeretnének.  
  • Kirsten Dunst és Jesse Plemons már a Fargóban nagyon jól működtek házaspárként... illetve talán jobb lenne, ha az életben lenne így. Bár az időpontot firtató kérdésekre általában kitérő választ adtak, az eljegyzés megvolt, számíthatunk a közeljövőben egy remek esküvőre. 
  • Az immár Oscar díjas Brie Larson már tavaly március óta menyasszony, zenész párja Tokióban kérte meg a dögös színésznőt. 2016-ban még nem beszéltek róla, hogy mikorra tűzik ki a nagy nap dátumát, de bizonyos pletykák szerint 2017-ben be fog következni a nagy nap.

A fenti sztárokon túl még rebesgetik, hogy Robert Pattinson és a brit popsztár FKA Twigs is előbb-utóbb oltár elé lép, illetve  Olivia Wilde és Jason Sudeikis is elhatározza magát, Rachel Bilsonról és Hadyen Christensenről nem is beszélve, szóval akad lehetőség bőven.

De itthon is akad pár lehetséges lakodalom, az idei évre.

Debreceni Zita és Gianni már meg is esküdtek, a lehető legnagyobb titokban, így éppen, hogy csak értesültünk az örömteli eseményről. 

  •  Hódi Pamela és Berki Krisztián a Blikknek már el is árulták, ha minden jól megy július 1-én egybekelnek. Ismerve a volt műsorvezetőt és párját, világraszóló és szponzoroktól hemzsegő lagzira számíthatunk, esetleg élő közvetítésben mondják ki az igent.
  • Végül pedig megkérdeztük Kasza Tibort, hogy az egybekelésüket is szeretnék-e a nyilvánosság előtt összehozni, illetve, hogy pontosan mikorra tervezik a szertartást? 

Kasza elmondta, hogy még idén, leginkább ősszel szeretnék összehozni az esküvőt, de az előzmények ellenére csendben, visszafogottan, a világ kíváncsi tekintetétől távol, valószínűleg Thaiföldön. A lagzi is visszafogott lesz, a tervek szerint csak ők és a tanúk lesznek jelen. 

Melyik esküvőt várja a legjobban?