Így pünkösdhétfő után is történik ez-az a világban, gyorsan meg is osztjuk önnel, nehogy lemaradjon valamiről. Kezdjük is! 

Vajna Tímea

válaszolt Bovier György, kerekesszékes tréner nyílt levelére. Ezt onnan lehet tudni, hogy a férfi maga örvendezett Facebook-oldalán a ténynek, hogy Vajnáné személyesen kereste fel őt, aki ezt egyfajta pozitív változás első lépéseként értékeli. Hogy pontosan mit beszéltek meg, az azonban egyelőre rejtély. 

A délutáni posztom elindított valamit, amire nagy szüksége van a társadalomnak. Egy olyan fajta változás útjára léphetünk, ami több, mint pozitív. Úgy gondolom, hogy a teljes képhez az is hozzátartozik, ha számot adok a folytatásról, ezért örömmel írhatom le, hogy Vajna Tímea privát üzenetben reagált a levelemre

- írja posztjában Bovier.

Csisztu Zsuzsától nagy valószínűséggel megválik az ATV, vagy legalábbis nem tart igényt további munkájára a Csisztu 24-ben. Mivel a műsor címe elég kötött, kicsi az esély, hogy bárki átvenné a szerepét, akit nem Csisztunak vagy 24-nek hívnak. Ebből következik, hogy a műsort alighanem megszüntetik, de a három utolsó adást még leforgatják. Legalábbis a műsorvezetőnő ennyiről tud. 

Nem úgy sikerült a műsor, ahogy azt a vezetés várta volna. Nem véletlen, hogy a csatorna eddig nem rendelte meg a Csisztu24 következő évadát

- ezt egy informátor közölte a Blikkel, az okokat viszont nem emlegette, így azt sem lehet tudni, köze van-e az esetnek a Schobert Norberttel vívott harchoz.

Oszter Sándorral folytatjuk,

aki teljesen ki van borulva a ténytől, hogy lányát, Oszter Alexandrát eljegyezte barátja, Popovics Tamás, volt boxoló. A színész azért nem tudja megemészteni a tényt, mert Popovics tőle nem kért ehhez engedélyt, ezért egy ismerőstől kellett megtudnia a hírt. 

Nem örülök neki. Miért örülnék? Örüljön ő! Ne is firtassuk inkább ezt a témát!

- számolt be az érzéseiről Oszter Sándor a Borsnak

Janicsák Veca és Simon Kornél

párosa nyerte a vasárnapi Nagy Duettet, és az átvett díjat az énekesnő azonnal össze is törte, írja a Bors. Azt mondja, nyilvánvaló volt, hogy ha egyszer az életben valaki leejti ezt a díjat, akkor az ő lesz. Nincs meglepve, mert mindig is hajlamos volt arra, hogy kiejtsen a kezéből dolgokat. 

Cicciolina,

hétköznapi nevén Staller Ilona börtönbevonulási esélyeiről már írtunk, de idézzük fel: még 2011-ben egy kutya harapdálta meg a kisujját, ami miatt kártérítést igényelt egy olasz biztosítótól, azonban az orvosi igazolást adó orvosnak nem volt kamarai tagsága, így nem igazolhatta a munkaképtelenséget, ez pedig biztosítási csalásnak minősült. Olyannyira, hogy Cicciolinát most biztosítási csalás vádjával első fokon egy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Ez az egész annyira hihetetlen, hogy beszélni is alig tudok róla. Amikor az ítéletet kihirdették, rögtön potyogni kezdtek a könnyeim. Felvettem a napszemüvegem, de így is látszott, hogy sírok.

- mondta el a Blikknek

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oszter Sándor ki van akadva, amiért eljegyezték a lányát

Vajna Tímea pedig válaszolt Bovier György levelére.

8 · Jun 06, 2017 08:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments