Két év telt el a legutóbbi szavazás óta, és ez idő alatt ismét cserélődtek a lányok az RTL Klub kvázireality műsorában, úgyhogy elérkezettnek láttuk az időt egy újabb versenynek: 

Önnek melyik új női szereplő tetszik most a legjobban? 

Gréti

Az RTL II-n korábban futó  Szelfi című videónapló-sorozat  egyik exszereplője 2016 óta egy fotóst alakít az Éjjel-nappal Budapestben. Hogy karaktere meddig lesz még a képernyőn, az kérdéses, a forgatókönyv szerint Gréti pasija ugyanis Hawaii-ra készül, és esélyes, hogy a lány követni fogja - vagyis lehet, hogy hamarosan kiírják a sorozatból. 

Zoé

A kvázireality legújabb szerzeményét látva először azt hittük, Zsófi tért vissza, de nem, mindössze egy hozzá megszólalásig hasonló csajjal rukkoltak elő a műsor készítői. Az ő karaktere még nem igazán bontakozott ki, de az eddigi tendenciát követve minimum öt pasival biztosan összehozzák majd a forgatókönyvírók. 

Emma

Mivel Regina távozott a sorozatból, a leszbikus vonalat most egy alacsony, szőke, kissé maszkulin lánnyal erősítik. Emma sajnos elég szerencsétlen szerepet kapott, egy családos anyával jött össze, úgyhogy eddig nem igazán szólt másról a kamerák előtti élete, mint veszekedésekről és szenvedésről.  

Paula

A Frufru nevű szalon fodrászlánya szinte az egyetlen olyan karakter az Éjjel-nappal Budapestben, aki nem az a kifejezetten plázacica jellegű lány. Ő egyébként a való életben is ilyen extravagáns, és a dirTies tervezőjeként már számos kollekció is fűződik a nevéhez. 

Hajni és Mesi

A két lányt nem véletlenül említjük együtt, Hajni (a barna hajú) és Mesi (a szőke hajú) ugyanis mindig együtt vannak, együtt élnek, egy helyen dolgoznak, és a haverpárost alkotó Karesszal és Milánnal jártak korábban. A szerelmi kapcsolatnak viszont egy ideje vége, a fiúk ugyanis belezúgtak egymás barátnőjébe (Hogy érthetőbb legyen: Karesz Milán csajába, Milán pedig Karesz csajába.), a lányok viszont nem rajongtak a partnercsere ötletéért.  

Katalin

Hogy a MILF-rajongók se maradjanak ki a jóból, a sorozatnak már huzamosabb ideje mellékszereplője Katalin, a milliomos üzletasszony. Ő a tulajdonosa az Éjjel-nappal Budapest szórakozóhelyének, ami a legtöbb szereplőnek a munkahelye. Az asszony mostanában Kristófért van odáig, és ezt mondjuk meg is tudjuk érteni

Niki

Akik a vagányabb, fiúsabb lányokat szeretik, azoknál Niki lesz a tuti befutó: a csaj kvázi az esküvője elől szökött meg, úgy került az albérletbe, ahol egyből összeszűrte a levet Gáborral. Egyébként meg Lali egyik legjobb barátja. 

Ki a legjobb csaj?

Facebook Post Comment Embed placeholder.